Tvättmaskiner

En tvättmaskin och torkmaskin gör vardagen mycket enklare. Hos oss på Harald Nyborg hittar du tvättmaskiner, torktumlare och kondenstumlare till riktigt bra priser. Vi erbjuder även kombinerade tvättmaskiner och torktumlare, alltså tvättmaskin och torktumlare i ett. Det är en mycket bra lösning för dig som har begränsade utrymmen i tvättstugan eller badrummet. Du beställer smidigt online och får dina nya vitvaror snabbt levererade.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (5)
Färg
 • (5)
Energieffektivitetsklass (A-G)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
GroupCode
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (5)
Integrerbar
 • (5)
Spänning (V)
 • (4)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

FAQ – vanliga frågor

 1. Vem kan reparera en tvättmaskin?
  Det kan uppkomma olika fel på en tvättmaskin, och om du kan laga den själv eller inte, beror helt på vad problemet är. Om tvättmaskinen läcker till exempel, kan du ofta åtgärda problemet själv, medan extremt slitage och startproblem kan kräva hjälp av en fackman. Kom ihåg att jämföra priset på en reparation med priset på en helt ny tvättmaskin.
 2. Kan man tvätta skor i tvättmaskin?
  Det är lätt att tvätta skor i tvättmaskin. Var noga med att ta bort eventuella snören och ytlig smuts, lägg skorna i en tvättpåse, och tvätta dem sedan på ett skonsamt sätt. Det rekommenderas att använda en mindre mängd tvättpulver än vanligt, och att låta skorna torka på en varm plats efter tvätt. Kolla alltid skotillverkarens tvättråd innan eventuell tvätt

Toppmoderna och billiga tvättmaskiner och torktumlare

Moderna tvättmaskiner är tystgående, energisnåla och har många praktiska funktioner. Tvättmaskiner är ofta utrustade med både fasta och fria program och du kan välja temperatur, program och hastigheten på centrifugen. Innan du köper en ny tvättmaskin måste du fundera på var den ska stå och hur stor tvättkapacitet du behöver. Det finns maskiner som klarar upp till nio kilo och som passar perfekt i ett större hushåll. Till ett mindre hushåll finns mindre maskiner med tvättkapacitet på fyra till sex kilo. Tvättmaskiner kan vara antingen toppmatade eller frontmatade. De flesta tvättmaskiner är frontmatade men är utrymmet litet kan en toppmatad maskin vara ett bättre alternativ. Håll också koll på tvättmaskinens energiklass för att få en miljövänlig och energisnål maskin.


Ska du lufttorka din rena tvätt krävs både utrymme och tid. Med hjälp av en torktumlare kan du spara mycket tid. En torktumlare kan placeras på en tvättmaskin men liksom vid köp av en ny tvättmaskin ska du kontrollera storlek och kapacitet på torktumlaren innan du köper en ny. En torktumlare med stor kapacitet, alltså att den klarar att torka en stor mängd tvätt samtidigt, drar mer energi men kan behövas i ett stort hushåll. Ett mindre hushåll klarar sig ofta med en mindre torktumlare. Köper du en ny tvättmaskin samtidigt som du investerar i en ny torktumlare kan det vara smart att de både maskinerna har samma kapacitet.


En frånluftstumlare kopplas till husets ventilation. Alternativet till en frånluftstumlare är en kondenstorktumlare. Dessa har blivit allt vanligare i svenska hem på grund av sina många fördelar. Den kräver inget hål i husfasaden för frånluft och kan därför enklare installeras i både hus och lägenheter. Med sina energisnåla specialfunktioner i kombination med snabb torktid har den blivit en riktig favorit och kan med fördel ersätta äldre torktumlare. Finns ett godkänt eluttag, vattentillförsel och ett avlopp kan du installera en tvättmaskin och en torktumlare själv. Tänk på att underlaget ska vara vattentätt, plant och stabilt.


Billiga tvättmaskiner och torktumlare

Här kan du köpa en billig tvättmaskin och torkmaskin, kanske till och med den billigaste tvättmaskinen och torktumlaren på marknaden. Ibland har vi nämligen rea på både tvättmaskin, torktumlare och kondenstumlare. Upptäck våra moderna och energisnåla vitvaror och köp tvättmaskin och torktumlare billigt i vår webbutik. Vår normala leveranstid är 3–5 dagar och här få du också alltid 30 dagars öppet köp och returrätt. Har du några frågar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!