• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Diskmaskiner

Det finns många som lagar mat som en hobby och kanske ännu fler som föredrar att äta den. Att diska är däremot inte lika kul och de flesta anser det vara det tråkigaste momentet på dagen. Diskning ger inga förutsättningar för skapande utan är mest slamrigt, tidskrävande och resulterar ofta i blöta kläder. Är du också trött på att diska? Då är det dags att införskaffa en diskmaskin! Vi har toppmoderna, tystgående diskmaskiner av det ledande kvalitetsmärket Wasco. Här finns stora och små maskiner för alla typer av hushåll. Hos oss på Harald Nyborg hittar du alltid pålitliga vitvaror till marknadens bästa priser.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (5)
Färg
 • (1)
 • (4)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad är en bänkdiskmaskin?
  En bänkdiskmaskin är en liten och behändig version av diskmaskinen som kan stå på bordet i ditt kök. Det kan vara praktiskt om du har ett litet kök eller om du bor i en lägenhet där det inte finns plats för en vanlig diskmaskin.
 2. Hur installerar man en bänkdiskmaskin?
  Du kan ansluta din bänkdiskmaskin antingen direkt till kranen eller till vattensystemet i ditt hem. Det är viktigt att du kommer ihåg att stänga av vattnet innan du lägger till en anslutning till vattensystemet.
 3. Hur rengör man en diskmaskin?
  Du kan enkelt rengöra din diskmaskin genom att tömma filtret på smuts och matrester. Du sköljer sedan rent filtret med diskmedel. Om du vill avkalka din diskmaskin, kan du lägga citronsyrepulver i tvåldispensern, sedan köra ett vanligt diskprogram utan disk.

Små och stora diskmaskiner online till vettiga priser

Enligt Energimyndigheten.se så går det åt fyra gånger mer energi av att diska för hand än att diska i diskmaskin. Kroppsarbete märks dock inte på elräkningen men det gör nästan inte våra energisparande diskmaskiner heller. Med miljövänliga funktioner som ECO-läge sparar du som mest energi men när du har bråttom har du även möjlighet att välja effektiva snabbprogram på 30 minuter. För dig som har särskilda önskemål på estetiken erbjuder vi modeller utan front så att du kan montera en egen frontplatta som passar i ditt kök. Ta en titt i vår webbshop efter en diskmaskin som passar just dig.