Ogräsbrännare

Om ogräset ska bekämpas hittar du effektiva ogräsbrännare för ändamålet här på denna sida. Ogräsbrännare är lämpliga att använda mellan trädgårdsplattorna och i trädgårdsgångar, där ogräset ska bekämpas på smartaste och mest effektiva sätt. Adano, bland andra, är kapabla att leverera kvalitetsutrustning med stor precision. Vi säljer både handhållna ogräsbrännare och varianter med vagn, elektronisk tändning och plats för gasolflaska. Utrustningens kraftfulla och effektiva låga gör det möjligt att behandla även stora ytor både snabbt och enkelt. Vid behandling av ogräs i rabatter kan elektriska ogräsbrännare med inbyggd värmesköld användas som säkerställer att blommorna inte skadas.

Läs mer
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

Ogräsbrännare gör livet i trädgården enklare

Om du äger en trädgård känner du förmodligen till ogräsproblemen. Du kommer knappast att bli förvånad över att det finns ett talesätt som säger att "ogräs går inte under så lätt". Men det finns trots allt något du kan göra för att ogräset ska försvinna mycket lättare. Svaret är en ogräsbrännare. Harald Nyborg har ett utbud med olika varianter. Kanske letar du efter en elektrisk variant? Eller vill du ha en ogräsbrännare med vagn? Det kan också vara så att du tänker skaffa en modell som inte sätter eld på ogräset utan bara värmer upp det? Ta en titt på vårt sortiment – ​​innan du vet ordet av har du de snyggaste trädgårdsplattorna och trädgårdsgångarna, fria från ogräs.

Hitta din ogräsbrännare här

När ogräset ska tas bort med effektivitet och precision i förgrunden är ogräsbrännaren svår att undvika. Även att ta bort ogräs på större ytor blir plötsligt mer hanterbart. En sak som också är tydlig när du väljer en effektiv ogräsbrännare från oss är priset. Vi lägger stor vikt vid att ha låga priser, så du t.ex. kan hitta allt till trädgården utan att det behöver kosta dig skjortan.