• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Sticksågsblad

Hos Harald Nyborg hittar du ett brett urval av sticksågsblad till bra priser. Vi erbjuder sticksågsblad av hög kvalitet från bland annat Bosch, Dewalt och Mitsutomo. I sortimentet hittar du sticksågsblad i flera längder för olika ändamål och för kapning i olika material. Se våra sticksågsblad för sågning i trä, laminat och metall eller för sågning i mjukt stål, legeringar och aluminium. I sortimentet hittar du även våra praktiska sticksågsbladssatser med många olika blad. Bladsatserna kommer i smarta verktygslådor, vilket gör det enkelt för dig att hitta just det blad du behöver för din nästa såguppgift. Se utbudet på denna sida och läs mer om sågbladen genom att klicka på de olika produkterna på denna sida.

Läs mer
Produkter
Du har sett 18 med 18 totalt
Du har sett 18 med 18

Sticksågsblad

Som med många andra elverktyg behöver sticksågar några tillbehör. I detta sammanhang är det sticksågsblad du ska använda. Dessa kan köpas här på vår hemsida till rimliga priser, men ändå en bra kvalitet. Dessutom är urvalet stort, så du kan hitta blad som passar din sticksåg, såväl som den uppgift de ska användas till. Precis som med slipmaskiner och slipskivor måste de passa ihop, men bladen är också gjorda för sitt eget ändamål. Vissa fungerar bäst för trä, medan andra är gjorda speciellt för laminat. Så vad du än letar efter kan du hitta ett sticksågsblad på den här sidan.

Stort urval av sticksågsblad

Om du behöver ett styvt sågblad är det här kategorin för dig. Här hittar du ett stort urval av sticksågsblad som kan användas för olika ändamål och i olika storlekar. På den här sidan hittar du sticksågsblad i 83 mm och ända upp till 117 mm. Dessutom kan du köpa blad som är gjorda av bland annat trä och laminat. På så sätt kan du få det du kan tänkas behöva få sågat, och om det är trä kan vi även hjälpa till med många andra produkter.