Dörrklockor

Hitta din nästa dörrklocka på den här sidan.

Läs mer
Filtrera sökning
Visa endast varor som finns i lager
Produkter

Vilken dörrklocka behöver du?

Med en bra ringklocka hör du enkelt när någon står vid dörren, oavsett om det är en förväntad eller oväntad ringning. Men för många av oss är dörrklockan speciellt förknippad med härliga besök som man har sett fram emot. Det är också dörrklockan som kan få de minsta i huset att gå vilda när de firar födelsedag. Vilken modell ska signalera att gästerna har kommit? I vårt urval hittar du det kompletta setet med dörrklocka, sladd och ringströmbrytare. Men det kanske inte är det du letar efter? Kan det vara så att det är den trådlösa dörrklockan som når upp till 100 meter? Den är perfekt för dig som ofta är i garaget, källaren eller trädgården.

Praktiska dörrklockor

Det är otroligt praktiskt att ha en dörrklocka i hemmet. Du kan ha dörrklockan vid ytterdörren och högtalare installerade i hela hemmet - så du kommer säkert att höra när någon står vid dörren. På så sätt missar du aldrig ett paket i posten igen, om du är hemma. Du kan även köpa dessa dörrklockor till mycket bra priser. Vill du veta vem som står vid dörren och knackar på kan du även köpa videoövervakning.

Trådlösa dörrklockor

På Harald Nyborg säljer vi väldigt många dörrklockor som till och med är trådlösa. Det innebär att du kan installera knappen vid ytterdörren och larmet i ett annat rum – eller flera. Så här kan du höra när det står folk vid dörren, även om du har ett stort hus. Samtidigt kan du med fördel installera flera runt omkring, så att du kan höra dörrklockan i hela hemmet. Själva klockan fungerar med batteri och använder därför inga sladdar. Du kan välja högtalare, det vill säga dörrlarmet, på flera olika sätt. Den kan användas i uttag eller med batteri. Som du säkert kan höra har du många alternativ när du köper din dörrklocka av oss.