• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Mus- och råttfällor

Vi vill själva bestämma vem som ska komma in i vårt hem. Det gäller både människor och djur. Och även om möss och mård kan vara söta att titta på, är de också varelser som kan orsaka mycket skada. En mård på vinden har till exempel för vana att ställa till med otroligt oväsen - även tidigt på morgonen. Som tur är har vi bland våra djurfällor de sorter som kan fånga både mård och mus. Föredrar du en klafffälla eller en fälla i form av en lådmodell? Du kan också vara trygg när det kommer till råttor - i vårt sortiment hittar du även klafffällor och lådmodeller för detta djur.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 4 med 4 totalt
Du har sett 4 med 4

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur fungerar en musfälla?
    Det finns flera typer av musfällor. Den som de flesta känner till är en slagfälla. En slagfälla består av en fjäder som utlöses när en mus äter av betet. Musen dödas av kraften i slaget från fjädern.
  2. Vad ska man ha i en musfälla?
    Nötter, russin, korv, bacon och annat kött. Du kan också köpa ett särskilt bete som levereras som en gel.
  3. Fungerar ost som lockbete?
    Ost fungerar inte bra i en musfälla eftersom den torkar ut snabbt och inte avger lukt. Nötter, mandel och russin är bättre.

Våra djurfällor ger dig kontrollen

När du plågas av skadedjur kan det snabbt orsaka sömnlösa nätter. Inte bara för att det finns en mård som låter när man behöver sova, utan för att skadedjur har ett destruktivt beteende. Inte konstigt om tankar på detta håller dig vaken. Vi hoppas därför att vi har just djurfällan som kan ge dig tillbaka kontrollen och sömnen. Du kan välja mellan olika typer av fällor hos oss, så det finns goda chanser att hitta just den modell du tänkt dig. På Harald Nyborg säljer vi musfällor, råttfällor och mårdfällor och du kan titta närmare på både lådfällor och klafffällor. Välj din favoritdjurfälla här och få tillbaka kontrollen .

Djurfällor med snabb leverans

Och när vi skriver att du snart kommer att återta kontrollen menar vi verkligen snart. Vår leverans av djurfällor går snabbt, så snart kan du säga hejdå till den mullrande mården och säga hej till en natt utan bekymmer.