• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Halloween

Välkommen till vår läskiga värld av Halloween-dekorationer och spöklik atmosfär! Vi är här för att göra din Halloween oförglömlig. Utforska vårt stora utbud av dockor med ljud, kroppsdelar för trädgården och mycket mer läskiga dekorationer. Låt oss skapa den ultimata Halloween-upplevelsen tillsammans!

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är historien bakom Halloween?
    Halloween, även känd som All Saints Night, har djupa rötter i keltisk tradition. Det firas den 31 oktober varje år och markerar övergången från sommar till vinter. Idag är Halloween känt för att vara ett festligt tillfälle där människor klär ut sig till spöken, monster och andra kusliga karaktärer och går dörr till dörr och prasslar efter godis.
  2. När går man bus eller godis till Halloween?
    Bus eller godis äger traditionellt rum på kvällen den 31 oktober. Om dagen infaller på en vardag kan det vara en utmaning för de minsta spöken, zombies och häxor att vänta till kvällen för att gå dörr till dörr för att samla godis och andra godsaker. En del väljer därför att gå bus eller godis under eftermiddagen.
  3. När pyntar man till Halloween?
    Halloweendekorering påbörjas vanligtvis i början av oktober och kulminerar den 31 oktober. Du kan dock börja tidigare om du älskar att skapa en spöklik atmosfär i ditt hem långt innan Halloween-kvällen.

Skapa en spöklik atmosfär i ditt hem till Halloween

Halloween är den tid på året då vi kan förvandla våra hem till spöklika bakgrunder och skapa en kuslig atmosfär som skickar frossa nerför våra ryggar. Skapa den kusligaste atmosfären i ditt hem med våra levande Halloween-dekorationer. Vårt urval av dekorationer med ljud och rörelse kommer att få även de modigaste att darra. Från läskiga spöken till blodiga kroppsdelar till trädgården, vi har allt du behöver för att förvandla ditt hem till ett kusligt paradis som kommer att imponera på alla dina gäster.

Trick or Treat – Leta efter Halloween-pumpor

Halloween är en kväll fylld med läskigt roligt, läskiga dekorationer och naturligtvis den älskade traditionen av "treat or problem". Det är dock inte alla som tänker lika mycket på Halloween som vi. Därför finns det en oskriven regel att bara knacka där det finns dekoration. Många väljer att sätta halloweenpumpor med tända värmeljus utanför dörren för att visa att de är med på halloweenfesten.

När mörkret faller på är det viktigt att göra barnen synliga. Utrusta dem med ficklampor, reflekterande material eller ficklampor på deras kostymer så att de syns i mörkret.