Flugspray

Läs mer
Filtrera sökning
GroupCode
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur bekämpar du flugor?
  På Harald Nyborg har vi produkter som hjälper till att bekämpa irriterande flugor. Kolla in våra limfällor, våra flugspiraler, våra bananflugfällor eller våra flugsprayer som alla bekämpar flugor så att vi kan vara fria från dem både utomhus och inomhus.
 2. Hur blir man av med bananflugor?
  Bananflugor är till besvär i många hem och därför säljer vi på Harald Nyborg bananflugfällor som är enkla och säkra att använda. Bananflugfällan innehåller ett 100 % giftfritt bete, där flugorna flyger ner genom fällans tratt. När flugorna väl är nere i fällan, kan de inte ta sig ut igen.

Bekämpa flugor, bananflugor och irriterande skadedjur med flugspray

Oavsett om det är i trädgården eller i huset kan flugor vara några av de mest irriterande skadedjuren. De väcker oss medan vi sover, och sitter ständigt på oss. Ja, ibland kan man tro att de försöker vara irriterande med flit. Som tur är säljer vi på Harald Nyborg bekämpningsprodukter för att effektivt bli av med flugor. Så du behöver inte längre springa runt med en flugsmällare. Utöver det säljer vi även ett brett urval av bekämpningsmedel för andra skadedjur såsom myror, råttor och sniglar. Vi hjälper dig att hålla både huset och trädgården helt fria från skadedjur. Det kan vara svårt att bli av med dem utan rätt medel.