Snigelmedel

Sniglar och mördarsniglar är en av de mest problematiska och frustrerande skadedjuren som gör enormt mycket skada i trädgården samt odlingsbäddar och trädgårdsland. Detta problem kan dock övervinnas med Harald Nyborgs effektiva snigelmedel som enkelt och snabbt skyddar din trädgård och uteplatser från irriterande sniglar. Se utbudet på denna sida.

Läs mer
Filtrera sökning
Färg
 • (1)
GroupCode
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur fungerar snigelmedel?
  Ett snigelmedel innehåller gift som dödar sniglarna. För att få dem att äta det, innehåller snigellösningen även ett lockmedel.
 2. Hur håller man sniglar borta från trädgården?
  Det bästa tipset är att förebygga sniglar i trädgården snarare än att bekämpa dem. Det kan du göra genom att använda snigelmedel. Eller genom att samla snigelägg i september.

Säg adjö till sniglarna med effektiva snigelmedel från Harald Nyborg

På Harald Nyborg erbjuder vi ett brett sortiment av bekämpningsmedel som bekämpar en av de mest frustrerande skadedjuren - mördarsnigeln. De kommer in i trädgården och äter våra nya vackra växter, till exempel i krukor och högbäddar, och även om man försöker binda upp plantorna med så kommer de inte att stoppas. Därför erbjuder vi på Harald Nyborg en rad produkter som hjälper dig att bli av med sniglar i trädgården. Du hittar bland annat koppartejp, snigelfällor och snigelmedel som fungerar snabbt och effektivt.