Vattensporter

Här hittar du en mängd vattensportutrustning av hög kvalitet - till bra priser, naturligtvis. Om du vill förbränna lite av sommarens glass på ett underhållande sätt har vi allt du behöver. Ta till exempel en närmare titt på våra olika paddleboards, där du hittar både en allroundbräda och en barn-/ungdomsbräda. Båda brädorna är otroligt stabila och lätta att få upp i fart. Du hittar också vattensportutrustning som den vattentäta väskan här, samt paddeln som kan justeras för att passa din längd. Vi har även den praktiska paddelhållaren som ser till att paddeln inte driver iväg. Om det är brädan du vill hålla under kontroll, rekommenderar vi säkerhetslinan som förhindrar att strömmen tar med sig brädan om du faller i vattnet.

Läs mer
Produkter
Du har sett 13 av 13 total
Du har sett 13 av 13

Våtdräkter för vattensporter

De flesta vattensporter har nytta av en bra våtdräkt, och när det gäller funktionalitet ligger de som du hittar på den här sidan i topp. De är särskilt lämpliga för olika vattensporter som simning, surfing och mycket mer. Materialen de är tillverkade av ger en flexibel våtdräkt som hjälper dig att hålla värmen samtidigt som den möjliggör fysisk aktivitet. Precis som våra vadarbyxor kan de köpas i neopren, som är ett utmärkt material för detta ändamål. Du hittar också flytvästar och eventuella förtöjningslinor som du kan behöva om du är på en båt.


Paddelboards, våtdräkter, snorklar och annan vattensportutrustning

Om du letar efter vattensportutrustning har du kommit till rätt ställe. På den här webbplatsen hittar du många olika produkter som kan användas i vattnet. Bland annat snorklingskit, våtdräkter och paddleboards. Det här är bara några exempel, men det som dessa och resten av våra produkter har gemensamt är den höga kvalitet. Det innebär att du kan hitta all utrustning du behöver om du vill ägna dig åt vattensporter. Dessutom kan de, precis som våra andra produkter, köpas till mycket förmånliga priser, eftersom vi alltid försöker ge dig bästa möjliga pris.