• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Mössor och handskar

När hösten och vintern kommer till Sverige är det guld värt att ha ett par bra handskar eller vantar. Det är svårt att skydda sig från kylan i händerna om man saknar vantarna på cykelturen och i många andra sammanhang. Hos Harald Nyborg kan du till exempel ta en titt på de härliga, vattentäta och fodrade handskarna med inbyggd värme, som följer dig i vått och torrt genom vintern.

Handskar kan dock ha andra syften än att ge värme – de kan till exempel ge dig ett bättre grepp. Detta är precis fallet när det gäller träningshandskar med hud i handflatan. Med dessa handskar slipper du också grova och ömma händer. Du hittar träningshandskarna både i en fullversion och en halv version.

Läs mer
Produkter
Du har sett 12 med 12 totalt
Du har sett 12 med 12

Varma mössor och handskar

För de kalla dagarna är varma mössor och handskar viktiga, något som finns på den här sidan. Vi säljer många olika som kan användas till många ändamål. Med en varm mössa behåller kroppen värmen och är därför ett bra plagg om du ska ut i naturen, t.ex. jaga, vandra eller fiska. Detsamma gäller våra handskar, som kan användas till vardags såväl som skidsemester, eller något helt annat.


Fleecemössor och många andra material

Vilken värme ditt plagg erbjuder beror till stor del på materialen. Naturligtvis spelar tjockleken också roll, men själva materialen är minst lika viktiga. Här är handskar och mössor av ull eller fleece särskilt varma, eftersom just dessa material ger bra värme. Om de används i kombination med en vinteröverall eller en varm jacka, kommer du knappast att frysa. Detta gäller även om det är riktigt kallt. Så länge du kommer ihåg att hålla fötterna varma med strumpor, räcker det i de flesta fall. Du hittar mössor och vantar i varma material i denna kategori.