• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Fil- och rivjärnset

På Harald Nyborg kan vi erbjuda ett stort urval av fil- och rivjärnset, och du kan utan tvekan hitta den modell som matchar dina behov, från de erkända märkena Bahco, Oregon och Mitsutomo. Du hittar till exempel en engagemangsfil som är bra för slipning av ytor och hörn. Eller vad sägs om en rundfil, för att slipa hål och runda ytor? Vi erbjuder även en kedjefilsats, tillgänglig i 4,0 respektive 4,8 mm. Alternativt kan du köpa filuppsättningar om 3, 5 eller 6 delar, där du får olika filer för flera ändamål. Hos Harald Nyborg kan du också köpa en filhållarkalkylator för 4, 4,8 0g 5,5 mm fil, som kan användas för att hålla filen i rätt position under själva filarbetet.

Läs mer
Produkter
Du har sett 21 med 21 totalt
Du har sett 21 med 21

Allt i filuppsättningar och rivjärnsuppsättningar

På den här sidan presenterar vi våra filuppsättningar och rivjärnsuppsättningar. Vi erbjuder ett stort urval från erkända varumärken som Stanley, Oregon och Bahco som garanterar hög kvalitet och bra prestanda. Bland de många produkter du kan välja mellan hittar du infogningsfiler, slipfiler, halvcirkelformade filar och runda filar. Vad ditt val ska falla på beror bland annat på om du behöver fila plana ytor och hörn, fila cirkelsågar eller bearbeta runda hål och fall. Våra många filuppsättningar och rivjärnsuppsättningar har en myriad av funktioner, och vi är naturligtvis alltid redo att vägleda dig om du behöver goda råd eller vägledning.

Filuppsättningar och rivjärns-kit för din verktygslåda

Behöver din verktygslåda ny styrka? Då kan en ny filuppsättning eller rivjärns-sats vara precis vad du behöver. På Harald Nyborg har vi många olika versioner av filuppsättningar och rivjärnsuppsättningar, så det finns något för alla behov. Till exempel har vi rivjärnsuppsättningar i trä, mindre nyckelfiluppsättningar och större filuppsättningar för olika ändamål. Vi säljer även ett litet och praktiskt nyckelset med hårmetall för hög styrka. Alla våra produkter är av hög kvalitet, robusta och effektiva och kommer från varumärken som Mitsutomo och Bahco. Vi tvivlar därför inte på att flera av produkterna på denna sida kommer att falla dig i smaken.