• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Möbelvård och golvvård

Hos Harald Nyborg hittar du ett brett utbud av skötselprodukter för möbler och trävaror. Oavsett om du letar efter möbelvård till din bordsskiva, stol, bokhylla, byrå eller skåp så hittar du kvalitetsprodukter för ändamålet på denna sida. Vi erbjuder bland annat vårdande bordsoljor i vita, mahogny eller klara färgvarianter, som framhäver träets naturliga struktur och tätar träets yta. I urvalet hittar du även köksbordslacker, som ger en slitstark yta och en god beständighet mot rengöringsmedel. Se vårt stora utbud nedan och läs mycket mer om möbelvård genom att klicka på de olika produkterna på denna sida.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (2)
Färg
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 2 med 2 totalt
Du har sett 2 med 2

Produkter för rengöring av lädermöbler, bordsskivor och trägolv

Jämfört med många andra möbler förändras trämöbler ganska mycket med tiden. Så det är vettigt att behandla trämöblerna väl – på så sätt kan de lättare hålla sig vackra eller återfå sin skönhet. I vårt utbud av möbelvård hittar du ett varierat utbud av kvalitetsoljor och lacker, som bidrar till att göra gamla och nya trämöbler till en fröjd för ögat och samtidigt bidrar till att skönheten håller i sig en härlig lång tid. Utbudet av möbelvård omfattar bland annat bordsolja, primer med mera, så det ska finnas goda chanser att hitta allt du behöver till ditt hems trämöbler. Hitta även andra städartiklar och hushållskemikalier hos oss.

Låga priser på möbelvård

Om du letar efter ett ställe som säljer möbelvård till låga priser, kanske du vill avbryta sökningen nu. Välj den typ av möbelvård som passar din möbel bäst – så skickar vi genast lacken eller oljan till dig.