• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Gaskök, gaskokplatta och köksredskap för camping

Även när du är ute och campar behöver du mat. Många väljer att packa med sig en massa snacks och proteinbars till resan, men det är bäst att ha med sig lite riktig mat också. Att ta med gasolkök, stekpanna och gasol är en självklarhet. Om du har ett fiskespö med dig på resan är det också praktiskt eftersom du kan steka den fisk du fångar. En härlig stekt torsk eller havsöring, du kan inte begära mer på din campingresa. På den här sidan har vi samlat all campingutrustning du behöver för att förverkliga dina campingdrömmar.

Läs mer
Produkter
Du har sett 9 av 9 totalt
Du har sett 9 av 9

Gaskök och gaskokplatta för camping

När du ska campa, eller kanske bara vara ute i naturen i största allmänhet, är det bra att ha med sig ett gaskök och en gaskokplatta så att du kan laga mat. Det är också extra bra att investera i ett gaskök och en gaskokplatta om du ska campa under en längre tid.


Gaskokplatta för alla behov

Här på Harald Nyborg har vi ett stort urval av gaskök och gaskokplattor. Därför är vi säkra på att du kan hitta precis den produkt du behöver när du är ute och reser. Till exempel kanske du behöver en större grillplatta som passar gaskokplattor och har en diameter på 30 cm? Om så är fallet har du också kommit till rätt ställe. Du är mer än välkommen att bläddra på vår webbsida.