• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Robotgräsklippare

Bläddra bland vårt utbud av robotgräsklippare och hitta den som bäst passar din trädgård och dina behov. Du hittar också vårt utbud av tillbehör till robotgräsklippare på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur ofta ska en robotgräsklippare köra?
    Hur ofta en robotgräsklippare behöver köra beror på en mängd olika faktorer, inklusive hur snabbt gräset växer, vädret och dina personliga preferenser. Generellt rekommenderas det att en robotgräsklippare kör en till två gånger i veckan under de varmare månaderna då gräset växer snabbare. Under de kallare månaderna med långsammare tillväxt kan du dra nytta av att minska frekvensen av klippning. Det är viktigt att anpassa klippfrekvensen efter behov så att gräset hålls snyggt och friskt.
  2. Vilken robotgräsklippare ska jag välja?
    När du väljer en robotgräsklippare finns det flera faktorer du bör ta hänsyn till: Storleken på din gräsmatta, så du väljer en robotgräsklippare med lämplig kapacitet och om din gräsmatta har sluttningar, upp- och nedförsbackar eller andra utmaningar som kan påverka gräsklipparens prestanda. Se också till att välja en robotgräsklippare med en batteritid som matchar storleken på din gräsmatta. Vissa robotgräsklippare har avancerade funktioner som automatisk laddning, schemaläggning och regnsensor. Fundera på vilka funktioner du behöver. Robotgräsklippare varierar i pris och kostar från några tusen kronor till över 20 000 kronor. Tänk på din budget innan du väljer en gräsklippare.

Vilka är fördelarna med en robotgräsklippare?

Förutom att göra jobbet åt dig har en robotgräsklippare den extra fördelen att den ger dig en vacker och frisk gräsmatta. Robotgräsklipparen har en serie mycket vassa knivar som klipper gräset rent, vilket ger rena snitt på alla grässtrån. Dessutom kommer du förmodligen att upptäcka att gräsklipparen körs oftare än du skulle ha tid att göra själv, vilket skapar en dynamisk process där gräset klipps i små bitar som faller mellan grässtråna och möglar. Detta göder gräsmattan kontinuerligt.

Gräsklippning utan det hårda arbetet

Älskar du när gräset är nyklippt, men är inte så förtjust i att behöva klippa det? Då är en robotgräsklippare den perfekta trädgårdsprodukten för dig. Med en robotgräsklippare är gräset alltid nyklippt och snyggt, så snart du sätter robotarna i arbete. Det råder ingen tvekan om att robotgräsklipparen är här för att stanna, särskilt som tekniken har förbättrats till den punkt där du är säker på att få ett bra resultat varje gång - utan att behöva lyfta ett finger. Den är också praktiskt taget ljudlös, så du stör inte grannarna. Det finns alltså många anledningar att välja en robotgräsklippare. Om du behöver ytterligare tillbehör eller utrustning till din robotgräsklippare hittar du det också här.

Vi har också ett stort urval av gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner.