Regnvattenstunnor

Här har vi samlat våra regnvattenstunnor samt tillbehör. Med regnvattenstunnor kan du samla upp och använda regnvatten för att vattna trädgårdens växter och blommor. Här hittar du praktiska regnvattenstunnor med avtappningskran och regnvattenpumpar. Den här typen av pumpar från Selekta är bland annat utrustade med ett inbyggt reningsfilter och en tystgående motor. I vårt sortiment av regnvattenstunnor hittar du även stuprörsventiler och startkit samt slangar, baser och kranar. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi samlat hela sortimentet i produktkategorin på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 9 av 9 totalt
Du har sett 9 av 9

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur fungerar en regnvattentunna?
    En regnvattentunna samlar upp regnvatten som kan användas för bevattning. Den placeras nära ett stuprör och ansluts med ett anslutningskit så att regnet från taket rinner från stupröret till tunnan.
  2. Hur stor regnvattentunna behövs?
    Det finns olika storlekar på regnvattentunnor. För privat bruk varierar de från 150 liter till 400 liter. Det är viktigt att ha en sockel som passar det antal liter som regnvattentunnan rymmer.

Spara på vattenräkningen med en praktisk regnvattenstunna

En regnvattenstunna är en smart uppfinning. Det kan vara irriterande att behöva packa ihop soffbordet för att vädret slår om, men å andra sidan får du vatten till dina växter och blommor som du kan använda när regnet är över. Du har till och med vatten nära till hands eftersom regnvattenstunnan står utomhus, precis som dina växter, blommor och växthus. Samtidigt sparar du också på vattenräkningen när du använder det vatten som du har samlat i regnvattenstunnan. Så även om du lägger pengar på en regnvattenstunna sparar du pengar i det långa loppet.

Spara pengar genom att köpa din regnvattenstunna hos Harald Nyborg

Förutom våra vackra och smarta regnvattenstunnor kan du också titta närmare på utrustning till din dem. Vi säljer bland annat avtappningskran, slang, stuprörsventil, pump och liknande. Om du letar efter en sockel med hög bärighet kan du också hitta det här. Snart har du vatten till trädgården nära till hands samtidigt som du sparar på vattenräkningen.