• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Tvättställ och tillbehör

Vi är djupt beroende av vatten i det moderna hushållet. I Harald Nyborgs utbud på denna sida hittar du lyckligtvis olika tvättställ samt relevanta tillbehör. Vi har bland annat den fyrkantiga modellen med bakkant. På bakkanten kan du till exempel lägga handtvål och diskmedel. På så sätt är det lättare att begränsa vattenstänk till diskbänkens område. Och diskar du utan balja är bakkanten praktisk, eftersom det ofta droppar vatten från behållaren med diskmedel. När diskmedlet ligger på bakkanten kan dropparna rinna direkt ner där det ska vara blött istället för på bordet. Du hittar även modellen med bräddavlopp - bräddavloppet är bland annat en fördel om du diskar i själva diskhon. Vi säljer även bottenventiler och bottenpluggar, till exempel bottenventiler med pop-up funktion eller med bräddsats.

Läs mer
Produkter
Du har sett 16 med 16 totalt
Du har sett 16 med 16

Köp ett handfat till kök och badrum till ett lågt pris

Rätt val av diskho är viktigt, eftersom det är en produkt som sällan byts ut. Dessutom kan den vara lite svår att byta ut, så du kan lika gärna köpa rätt första gången. Som tur är kan du välja mellan många olika diskhoar på denna sida, så du kan hitta den som passar perfekt. Du behöver bara se till att du har rätt mått, så kan vi erbjuda dig diskhon. Utöver det säljer vi även olika tillbehör, och du kan även hitta förnödenheter som rör och PP-rör. Då kan du sköta hela köpet på ett ställe, nämligen just här hos Harald Nyborg.

Bottenventil, bottenplugg och andra tillbehör för handtvätt

Till diskbänken behöver du lite olika tillbehör, då det inte gör så mycket nytta utan kran, plugg och diverse rör. Därför säljer vi en hel del tillbehör som du kan använda, oavsett om det är en bottenventil eller en luftblandare. Dessutom går dessa att köpa till ytterst rimliga priser, och ger dig samtidigt möjlighet att sköta hela köpet på ett ställe.