• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Verktygskrokar

Håll ordning på dina trädgårdsredskap med vårt sortiment av praktiska verktygskrokar. Välj mellan klassiska verktygskrokar och hängande krokar, eller lösningen med en praktisk klickfunktion. Alla upphängningslösningar är enkla att installera och passar både trädgårdsredskap med och utan handtag.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (3)
Färg
 • (3)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad behöver du verktygskrokar till?
  Verktygskrokar och hängkrokar är små krokar eller hållare som används för att organisera och förvara olika typer av redskap och trädgårdsredskap. De används vanligtvis i redskapsboden eller i hobbyrummet.
 2. Hur mycket tål verktygskrokar och verktygshållare?
  Verktygskrokarnas lastkapacitet varierar beroende på storlek, material och kvalitet. Standardverktygskrokar är lämpliga för upphängning av alla dina vanliga trädgårdsredskap. Om du vill hänga mycket tunga verktyg bör du vara försiktig och se till att verktygskroken är tillräckligt stark, men också att den är monterad tillräckligt stadigt så att du inte riskerar att skada väggen.

Effektiv och praktisk förvaring av trädgårdsredskap med redskapskrokar och redskapshållare

Verktygskrokar är användbara för att organisera och hålla ordning på dina trädgårdsredskap. När dina trädgårdsredskap är prydligt ordnade i rader, var och en i sin egen verktygskrok, är de mycket lättare att både nå och hitta när du behöver dem. Samtidigt frigör du golvyta för större föremål som gräsklippare eller skottkärra. Beroende på var du förvarar dina verktyg minskar du också risken för att verktygen blir fuktiga, vilket innebär mindre underhåll för dig och en längre livslängd för dina verktyg.