• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Växthussockel

På Harald Nyborg säljer vi stålsocklar till specifika växthus i färgerna svart, grönt eller aluminium. Ett stabilt stålfundament säkerställer enkel och problemfri montering av växthuset och ger extra höjd. Dessutom är det bra att använda en säker och stabiliserande växthussockel som grund.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (46)
Färg
 • (16)
 • (12)
 • (17)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 36 av 46 totalt
Du har sett 36 av 46
Visa nästa 10 produkter

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur gör man en grund för ett växthus?
  Det är viktigt att du börjar med att välja ett bra läge. Välj en plats som är plan och har bra dränering. Använd ett snöre och markörer för att rita den önskade grunden på marken och använd sedan en spade för att ta bort jorden inom de ritade linjerna. När du har ditt område, kan du gräva dina hål för stödstolparna som ska bära växthuset. Pålarna ska vara djupare än det förväntade frostdjupet i området. Fyll pålarna med betong och låt det torka i 24-48 timmar. Använd ett vattenpass för att säkerställa att plattformen är jämn och horisontell. Slutligen kan du montera växthuset på den färdiga plattformen enligt tillverkarens anvisningar. Måtten och procedurerna kan variera beroende på växthusets storlek och modell, så det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar.
 2. Vilket väderstreck ska ett växthus stå åt?
  Ett växthus har glas på alla sidor och bör inte vara vänt åt något särskilt håll, eftersom solen alltid värmer upp ditt växthus. Därför bör ett växthus inte vara vänt mot söder eller sydost för att optimera mängden solljus. Det är också viktigt att ta hänsyn till skugga från omgivande byggnader eller träd, som kan begränsa mängden solljus som kommer in i växthuset.

Ge ditt växthus en stabil grund med en sockel

När du har hittat ditt drömväxthus kan du ta en titt på den här sidan. Här kan du hitta sockeln som du vill kombinera med ditt växthus. Med en sockel ger du växthuset en stabil grund – så även om en växthussockel kanske inte var det första du tänkte på när du bestämde dig för att skaffa ett växthus så är det något du bör tänka på.

Köp din växthussockel till låga priser

Förutom att en sockel från oss ger ditt växthus en stabil grund, ger den även extra höjd till växthuset. Hos Harald Nyborg har du möjlighet att göra en riktigt bra affär. Du kan välja ett växthus och en växthussockel ur vårt sortiment just här.