• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Tändare och refill

När du behöver få igång elden, brasan och mycket mer kan du självklart räkna med Harald Nyborg. Vi säljer ett fint urval av tändare och refill för den praktiska tändaren. Du har bland annat möjlighet att ta en titt på modellen som gör det enkelt att tända värmeljusen i glas eller lyktan då det är bra avstånd mellan handtaget och platsen där lågan kommer ut. På den här sidan kan du även köpa stormtändaren och den snygga ståltändaren – vilket passar dina behov bäst? Kan det vara så att det är den elektroniska tändaren som även fungerar utmärkt i stormigt väder? Eller så kanske du behöver en påfyllning – som tur är säljer vi tändgas just här på sajten.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur fyller man en tändare med gas?
    När du fyller din tändare med gas, se till att du inte är nära en öppen låga. Börja med att placera tändgasen i påfyllningsventilen på tändaren, varefter du trycker på behållaren med ett fast tryck.
  2. Vad är en zippo-tändare?
    En zippo-tändare är en påfyllningsbar metalltändare. Det är alltså möjligt att köpa tändgas, och fylla på tändaren när den tar slut.
  3. Hur varm är en låga i en tändare?
    Temperaturen i en låga varierar. Den högsta temperaturen finns i mitten av den ljusblå delen av lågan, där temperaturen når ca. 1400 grader. I den röda delen av lågan är det cirka 800 grader.

Allt i tändare och refill

En tändare är bra att ha till hands i flera sammanhang, därför har vi valt att bära ett välsorterat sortiment av tändare och refill. Kanske är du en av många danskar som gillar att tända ljus? På denna sida hittar du tändare som gör det enkelt att starta värmeljus och mycket mer. Hos Harald Nyborg hittar du även tändare som är mycket säkra att tända med. I vårt utbud av tändare och refill säljer vi bl.a. flera modeller som ger dig ett bra avstånd mellan handtag och låga. Och när du behöver påfyllning är det också bara att kika in på den här sidan.

Tändare och refill till lågt pris

Det behöver inte bli dyrt när du behöver tändare och påfyllning. På Harald Nyborg älskar vi låga priser. Du behöver bara välja den produkt du saknar från vårt sortiment av tändare och refill så skickar vi förmodligen iväg den med blixtens hastighet. Snart är det inga problem att starta värmeljus, brasor, raketer och mycket mer