Cykelställ

När du cyklar till skolan eller jobbet får du utmärkt vardagsmotion men cykling är också en kul träningsform. Att cykla är helt enkelt bra för dig och passar perfekt om du vill ha en hälsosam livsstil men att cykla är också bra för miljön. Har du också tänkt på att det ofta går mycket snabbare att ta sig fram på en cykel jämfört med att åka bil i täta stadsmiljöer? Du kan alltså spara tid och så slipper du leta efter parkeringsplatser och betala dyra parkeringsavgifter. Men även en cykel ska parkeras någonstans och därför erbjuder Harald Nyborg ett brett sortiment av olika praktiska cykelställ.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (6)
Färg
 • (1)
 • (1)
GroupCode
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (3)
 • (3)
Material
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur monterar jag min cykel i monteringsstället?
  Att montera din cykel i ett monteringsstativ är i allmänhet en ganska enkel process, och den kan variera något beroende på vilken typ av stativ du använder. Placera monteringsstativet på en plan och stabil yta och se till att låsa det på plats så att det inte rör sig under reparationen. Öppna greppet på monteringsstativet genom att vrida det moturs tills det är helt öppet. Placera cykelns sadelstolpe i klämman, och säkra den sedan genom att vrida klämman medurs tills den sitter ordentligt fast runt sadelstolpen. Justera cykelns position så att den står upprätt och stabilt i stativet. Du kan justera höjden på stativet och griparen om det behövs. Testa att cykeln sitter säkert och stabilt i stativet. Nu är din cykel redo att repareras eller underhållas i stativet.
 2. Var köper man cykelställ?
  Hej! På Harald Nyborgs e-handel hittar du ett urval av cykelställ som passar olika behov. Besök vår webbplats, sök under kategorin 'Utomhus & Fritid' och välj 'Cykeltillbehör' för att se vårt sortiment. Du kan enkelt beställa online och få produkten levererad direkt till din adress.
 3. Vad kostar cykelställ?
  På Harald Nyborgs e-handel hittar du cykelställ i olika prisklasser. Priset varierar beroende på modell och kapacitet, men generellt kan du förvänta dig priser från cirka 100 kr för enklare modeller till omkring 400 kr för mer avancerade och robusta cykelställ.
 4. Var köper man cykelställ?
  Hej! På Harald Nyborgs e-handel hittar du ett urval av cykelställ som passar olika behov. Besök vår webbplats, sök under kategorin 'Utomhus & Fritid' och välj 'Cykeltillbehör' för att se vårt sortiment. Du kan enkelt beställa online och få produkten levererad direkt till din adress.

Prisvärda cykelställ med snabba leveranser

Här på Harald Nyborg kan du köpa billiga cykelställ så att du får en enkel och smidig förvaringsplats till din och familjens cyklar. Det finns cykelställ för en cykel och det finns cykelställ där flera cyklar får plats. Investera i ett väggmonterat cykelställ till förrådet eller ett snedställt cykelställ som passar bra utanför huset. Det finns även cykelställ för montering på väggen och en cykelställning med stabil design som underlättar arbetet när du ska utföra reparationer eller byta däck på din cykel. Här kan du enkelt välja ett cykelställ som passar perfekt hemma hos dig! Det är tryggt och smidigt att beställa online på Harald Nyborg. Komplettera gärna med ett säkert och stabilt cykellås till ditt nya cykelställ och glöm inte bort att kolla in våra cykelhållare som du enkelt fäster på bilen. Perfekt när du vill ta med din cykel på bilsemestern! Det finns cykelhållare för både en cykel och flera cyklar.