Avfuktare, luftkonditionering & fläktar

En behaglig temperatur och en bra luftkvalitet hemma är något vi oftast tar för givet, men under kvalmiga sommardagar när luften blir tung kan vi behöva luftkonditionering och andra hjälpmedel för att få en hälsosam bostadsmiljö. Hos oss på Harald Nyborg kan du köpa billig luftavfuktare, luftkonditionering, bordsfläktar och golvfläktar. Som vanligt erbjuder vi detta, och mycket mer, till marknadens bästa priser.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Produkt
 • (10)
Varumärke
 • (14)
Färg
 • (3)
GroupCode
 • (14)
 • (14)
 • (14)
 • (14)
 • (14)
Spänning (V)
 • (3)
Timer
 • (3)
Inbyggd WiFi
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 14 av 14 totalt
Du har sett 14 av 14

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur tar man bort fukt från källaren?
  Det effektivaste sättet att sänka luftfuktigheten är med en avfuktare. I mindre lokaler eller som komplement kan du använda en fuktslukare.
 2. Hur mäter man luftfuktigheten inomhus?
  Använd en hygrometer eller en trådlös väderstation för att mäta luftfuktigheten inomhus.
 3. Hur hög bör luftfuktigheten vara inomhus?
  På sommaren bör din luftfuktighet vara under 65 % – ​​och under 45 % på vintern.

Få en behaglig inomhusmiljö med vår prisvärda luftkonditionering

När temperaturen stiger inomhus en varm sommardag är det dags att investera i billig aircondition. Satsa till exempel på en effektiv golvfläkt eller en smidig bordsfläkt. Det sänker temperaturen snabbt i rummet och du kan fortsätta att jobba, läsa, titta på tv eller vad du nu höll på med. Är det riktigt varmt också på nätterna kan en fläkt hjälp dig att sova bättre. En portabel luftkonditionering är smidig att flytta runt och du placerar den helt enkelt i det rum där du befinner dig. Sitter du och arbetar framför datorn och solen strålar in genom fönstret hämtar du bara din bordsfläkt, och sedan kan du fortsätta att arbeta i några timmar till. Våra bords- och golvfläktar har en snygg design så att de inte sticker ut och förstör rummets inredning. Du kan till exempel välja en svart eller vit bordsfläkt. En avfuktare kan du placera i en fuktig miljö som till exempel en källare, ett badrum, en tvättstuga eller ett grovkök. Fukt i ett rum kan leda till bakterier och mögel, och detta vill man undvika så långt det bara går. Brukar du ofta hänga tvätt inomhus kan det också vara bra att ha en avfuktare i rummet. Risken är nämligen stor att det blir mycket fukt i rummet då. En avfuktare kan också flyttas runt. Ställ den i det rum där du vill sänka luftfuktigheten. Genom att minska överskottet av fukt i rummet skapar den ett bättre inomhusklimat. Du ställer enkelt in avfuktaren på önskad luftfuktighetsnivå och när luftfuktigheten stiger i rummet startar luftfuktaren. När behållaren är full av vatten tömmer du den, eller så ansluter du avfuktaren till en avloppsslang.

Billig avfuktare, golvfläkt, golvfläkt eller luftkonditionering hemma

Ta del av vårt sortiment av standardförhöjande produkter för hem och hushåll. Här kan du hitta flera enheter som kan ge dig en mer behaglig inomhustemperatur. Självklart erbjuder vi avfuktare och fläktar till riktigt bra priser – det är så det fungerar hos Harald Nyborg! Ibland kan du till och med ha tur köpa luftkonditionering på rea. Det kan också vara bra att veta om att vi alltid erbjuder snabba leveranser, flera betalningsalternativ och öppet köp i 30 dagar. Om du känner dig osäker på något, du kanske har en fråga om en fläkt eller om din beställning, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.