• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Träsko

Välkommen till Harald Nyborgs utbud av många olika typer av träskor.

Läs mer
Produkter
Du har sett 4 med 4 totalt
Du har sett 4 med 4

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är säkerhetstofflor?
    Harald Nyborgs säkerhetstofflor har stålhätta och extra tålig tå för optimalt skydd. De har vattenavvisande och smidigt ovanläder med mjuk vriststoppning och dessutom en bekväm lättvikts PU-sula med steggrepp och steghämmande mönster samt god olje-, syra- och kemikaliebeständighet.

Stort urval av olika typer av träskor

På den här sidan hittar du bland annat de böjbara, välformade och antistatiska träskorna. Denna modell har en mycket slitstark sula och stöder fotens rörelser. Du kan också titta närmare på skon med träinlägg och kraftigt foder över vristen. Detta är en modell som är otroligt bekväm att bära. Och om säkerheten för dina fötter behöver optimeras, kommer du att bli glad att höra att vi säljer skyddstofflor med stålhättor. Skyddstofflorna har vattenavvisande och smidigt ovanläder, medan sulan har steggrepp och halkskyddande mönster. Det kan dock vara så att ett par skyddsskor passar bättre för dina behov – du hittar även den här typen av skor på vår webbsida under kategorin "säkerhetsskor".


Träskor med och utan hälkappa

När du köper träskor, måste du välja om du vill ha med eller utan hälkappa. En av de stora fördelarna med hälkappan är att träskorna sitter stadigt på foten. Du riskerar inte att förlora dem när du går och arbetar. Samtidigt innebär det också att du inte tar på och av dem lika lätt, vilket är en av de stora anledningarna till att många bär träskor. Dessutom kan de användas med och utan strumpor och för många sysslor. Vi rekommenderar dock fortfarande gummistövlar om du behöver skor för fuktigt väder.


Träskor i äkta läder

Om du vill ha kvalitet, måste du ha rätt produkt. Angående skor innebär detta att man ofta köper träskor med äkta läder. Men det finns också många fördelar med konstlädret, eftersom dess kvalitet också är hög. Det finns dock många som fortfarande anser att äkta läder är det som ska användas, och om det är du, kan du hitta dessa här. Vi säljer ett brett urval av träskor i äkta läder, som kan köpas i många storlekar. Således passar de både män och kvinnor, eftersom utbudet av storlekar är stort.