Gödsel, organiska gödningsmedel och planteringsjord

Precis som människor behöver växter något att leva på. Ett av de bästa sätten att hålla växterna friska och välmående är att gödsla dem. Då får de alla näringsämnen som de behöver för att växa sig stora och vackra. Så om du har köpt ett växthus men fortfarande inte tycker att dina växter är där du vill att de ska vara, är gödsel det självklara valet. Det räcker inte alltid att bara ta fram slangen och ge dem vatten eller binda upp dem ordentligt. Här kan du hitta den gödning som dina växter längtar efter.

Läs mer
Produkter
Du har sett 22 av 22 totalt
Du har sett 22 av 22

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är NPK-gödselmedel?
    NPK står för kväve, fosfor och kalium. Tillsammans förbättrar de tillväxt, energiomsättning och sjukdomsresistens.
  2. När ska man använda gödsel i trädgården?
    Det beror på vad du behöver gödsla. Vanligtvis bör gräsmattor gödslas regelbundet från april till juni, medan grönsaksodlingar och rabatter bör gödslas på våren - när marktemperaturen är minst sex grader.

Gödsel, kalk, gräsmattegräs, planteringsjord och mycket mer för din trädgård

När det gäller välväxta och friska växter är det ingen tvekan om att gödning och jord har sin betydelse. Om du vill att dina växter ska vara friska och din trädgård vacker, är det en bra idé att köpa gödning och jord. Vi på Harald Nyborg säljer olika typer av gödning och jord, t.ex. gräsmattegödning, planteringsgödsel, gödningspinnar och gödning för rosor och rhododendron. Därför är vi övertygade om att du kommer att hitta rätt produkt för dina växter och din gräsmatta. Om du är en nybörjare har vi även andra trädgårdstillbehör som kan hjälpa dig att få din trädgård att se ännu bättre ut. Bland annat ogräsbrännare, kompostbehållare för att hålla gammal frukt med mera borta från trädgården samt frön och lökar för att hjälpa dig att plantera några växter.