• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Andra trädgårdstillbehör

Hos Harald Nyborg hittar du ett stort och varierat utbud av trädgårdstillbehör, redskap och trädgårdsateraljer, som är praktiska att ha till hands när du ska arbeta utomhus – oavsett vad nästa trädgårdsprojekt erbjuder. Se hela utbudet av övriga trädgårdstillbehör här. Hitta till exempel växtpåsar, pallar, självbevattningslådor och odlingsbord, eller titta närmare på utbudet av filter, termometrar och andra trädgårdstillbehör. Tillverkare som Adano och Fiskars samt många andra erbjuder användbar och behändig kvalitetsutrustning inom kategorin 'Övriga trädgårdstillbehör'.

Läs mer
Produkter
Du har sett 35 med 35 totalt
Du har sett 35 med 35

Dekorera trädgården med ett insektshotell, trädgårdstomtar och spaljéer

Även om det är trevligt med trädgård är det ingen hemlighet att trädgårdsarbete kan vara krävande. Men med rätt utrustning till hands är det lyckligtvis lättare att få trädgården att se fin och frisk ut. Hos Harald Nyborg har du möjlighet att titta närmare på en rad smarta produkter som gör uppgifter i trädgården mer hanterbara. Här i vår kategori med övriga trädgårdstillbehör kan du till exempel enkelt ha turen att hitta just den rabattkant eller kruka som du saknar. Vårt utbud av övriga trädgårdstillbehör erbjuder även produkter som växtetiketter som visar vad du har planterat, pinnar för att fästa insektsnät med mera.

Hitta övriga trädgårdstillbehör till ett lågt pris här

Bland våra övriga trädgårdstillbehör kan du hitta just den typ av trädgårdspall som du har saknat länge. Det kan också vara så att din största önskan är att få bättre koll på husets takrännor. Vi erbjuder produkter för just detta ändamål här i vårt sortiment av övriga trädgårdstillbehör. Kanske är det ett filter eller ett lövgaller du vill ha? Oavsett vad du i slutändan väljer kan du vara nöjd att du får ditt nyförvärv till ett riktigt lågt pris.