• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Kylklampar

På Harald Nyborg tycker vi att kylklampar är en fantastisk uppfinning. Kylklampar är guld värda på strandutflykter, picknickar och många andra tillfällen. Du slipper ljummet bilvatten och slappa salladsblad och får istället kalla och fräscha drycker och mat. Fräscha snacks, mat och dryck gör också de långa bilresorna i sommarvärmen lite roligare. Stanna till och hämta godsakerna när du vill - du behöver inte leta upp en plats för att köpa det du behöver. Du kan parkera under skogens skuggande träd eller vid vägen med utsikt över landsbygden. Du kan även välja mellan flera olika typer av kylelement hos oss - kanske är det små kylklampar du behöver och saknar? Vi har dem och många fler typer.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

Kylklampar när du campar

Det är en bra idé att investera i en kylbox om du ska campa eller åka till stranden. En kylbox kan hjälpa till att hålla maten kall så att den håller längre. Få människor gillar varm mat som har bakats av solen hela dagen. Dessutom fungerar ett kylelement bra med en kylbox som du kan placera i förtältet. På så sätt kan du enkelt förvara din mat och dryck under campingturen.


Stort urval av kylelement

Hos Harald Nyborg har vi många olika typer av kylelement. Du kan t.ex. välja vårt 2-pack 400 grams kylklampar, som fungerar perfekt för frysning. Dessutom har det en höjd på 33 mm, en bredd på 95 mm och en längd på 160 mm. Det betyder att det är perfekt för alla typer av behov. Om du föredrar ett större kylelement, t.ex. om du har en större kylväska, har vi även en kylklamp på 16x11 cm i olika färger som är perfekt för campingresor.