• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Fotbollsmål och tillbehör

På den här sidan kan du ta en titt på vårt utbud av fotbollsmål och olika bollar.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 med 2 totalt
Du har sett 2 med 2

Spela fotboll i din egen trädgård

Fotboll är en fantastisk utomhusaktivitet för hela familjen, som ger timmar av träning och underhållning. På Harald Nyborg säljer vi en mängd produkter för utomhuslek och en av de populäraste är och blir fotboll. Det är en sport som kan utövas av både barn, unga och vuxna. Dessutom kan ett fotbollsmål i trädgården också hjälpa dig att förbättra dina färdigheter om du har en speciell kick som du skulle vilja träna hemma.

Fotbollsmål för utomhusbruk

Vi säljer många olika produkter för utomhuslek, inklusive fotbollsmål. Dessa finns att köpa i flera olika storlekar och material, så du hittar säkert en som passar ditt hem och din trädgård. Du kan till och med köpa fotbollsmål som kan fästas på din studsmatta, så att du bättre utnyttjar utrymmet du har i trädgården. Om du letar efter andra sätt att vara aktiv med barnen i trädgården så säljer vi även produkter som sandlådor, badminton för trädgården och produkter för vattenlekar. Utbudet är svart när det kommer till utomhuslek så ta äntligen en titt här hos Harald Nyborg. Om fotbollsmatcherna sliter för mycket på din gräsmatta, ta hjälp med gräsmatta här.

Fotbollar och mål för barn och unga

På den här sidan hittar du fotbollsmål och bollar. Fotbollsmålen finns att köpa i olika storlekar, så de passar både små och stora trädgårdar. Samtidigt går det även att köpa det vi kallar jättefotbollar. Dessa stora bollar kan bjuda på mycket kul, men är uppenbarligen inte så bra för fotbollsträning. Som tur är säljer vi både de vanliga och jättekulorna till rimliga priser, där kvaliteten är på topp.