• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Övriga trädgårdsmaskiner

Hos Harald Nyborg ska du kunna hitta trädgårdsmaskiner för alla ändamål och tillfällen, och därför har vi samlat ett varierat utbud av trädgårdsmaskiner och andra trädgårdsredskap. Vårt urval av övriga trädgårdsmaskiner omfattar bland annat trädgårdsvältar, multitrimmers och borstsatser för terrassborstar. Gemensamt för dessa produkter är att de alla kan användas för att underlätta trädgårdsarbetet och samtidigt säkerställa ett tillfredsställande resultat.

Läs mer
Produkter
Du har sett 18 av 18 totalt
Du har sett 18 av 18

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilka andra trädgårdsmaskiner kan vara till hjälp för större utomhusytor?
    Står du inför ett större trädgårdsprojekt kan du ta en titt på vårt utbud av övriga trädgårdsmaskiner hos Harald Nyborg. Här kan en trädgårdsvält vara till stor hjälp om du ska plantera en gräsmatta eller lägga kakel på altanen eller i uppfarten. Dessutom kan en terrassborste vara till hjälp om dina plattor eller din altan behöver en kärleksfull hand.

Köp allt inom trädgårdsskötsel hos Harald Nyborg

När du vill att din trädgård ska stråla kan du alltid lita på Harald Nyborg. Och det kan du också när det gäller rimliga, låga priser. Skynda dig och se om du kan hitta exakt vad du behöver på denna sida med trädgårdsskötselprodukter. Vi säljer artiklar som trädgårdsvältar, som hjälper dig att skapa det perfekta utseendet när du planterar din gräsmatta och kaklar din uteplats. Vårt urval av andra trädgårdsmaskiner inkluderar även den lättanvända multitrimmern som ger dig ett fantastiskt resultat när du trimmar buskar, häckar och gräsmattekanter.