Elhyvlar & fräsmaskiner

Är du den händiga typen som föredrar att göra allt själv istället för att anlita hantverkare? Oavsett om du är igång med ett hobbyprojekt eller är ett proffs har vi de elektriska verktyg som du behöver. Här har vi samlat ett urval av olika elhyvlar, fräsmaskiner och svarvar. Många maskiner kan du arbeta med i både trä eller metall. Vi ser till att du har de bästa möjligheterna att förverkliga dina innovativa idéer genom att erbjuda billiga och kvalitativa verktyg och redskap.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (1)
 • (1)
Energikälla
 • (1)
GroupCode
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Spänning (V)
 • (1)
Serie för varumärke
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

FAQ – vanliga frågor

 1. Hvad kan en elhøvl?
  En elhøvl, også kendt som en elektrisk høvl, fungerer stort set ligesom som traditionel manuel høvl. Den er blot tilsat mekanisk kraft, der gør arbejdet lettere.
 2. Hvad bruges en elhøvl til?
  Du kan med fordel bruge en elhøvl til en lang række opgaver som fx afrette, forme og glatte træoverflader. Har du en dør der binder, eller en ru træoverflade du ønsker skal være glat, så vil opgaven hurtigt være løst med en elhøvl.

Den populära och bästa elhyveln

En hyvel använder du när du ska jämna till eller slipa ner en yta. Hyveln skalar helt enkelt bort det yttersta lagret. Det är inte så konstigt att elhyveln är så populär. Den är enkel att arbeta med och har flera användningsområden. Du kan till exempel använda den för att jämna till träytor, fasa av kanter och för tillskärning av dörrar. Du behöver inte vara särskilt stark eller ha en speciell teknik för att kunna använda en elhyvel, och resultatet blir alltid bra. Har du väl börjat använda en elektrisk hyvel är det svårt att gå tillbaka till den traditionella handhyveln. På elhyveln kan du dessutom ställa in tjockleken så att den hyvlar eller skär exakt så mycket som du önskar. Du kan också ansluta en dammpåse eller en dammsugare för att slippa stå och jobba i dammet som annars kommer att yra runt i luften.


Ta hand om din elhyvel

För att hålla din nya elhyvel i gott skick är det bra att rengöra den efter varje arbetspass. Lite då och då kan det också vara bra att smörja alla rörliga delar med smörjolja. Du ska också se till att förvara hyvelmaskinen där barn inte kan nå den. Allt för att undvika skador!


Köp billiga verktyg enkelt online

När du behöver en billig planhyvel eller rikthyvel finns Harald Nyborg till hands med ett bra utbud. Här finns sågar som passar perfekt för hyvling, avfasning och falsning. Ibland kanske du också behöver en billig handöverfräs eller en överhandsfräs. På Harald Nyborg finns ett stort utbud av handhållna elverktyg, till skillnad från stationära maskiner som används för större arbeten. Hos oss hittar du elverktyg och maskiner som du kan behöva för att komma igång med arbetet. Verktygen håller en hög kvalitet och är enkla och trygga att arbeta med. Handtagen är perfekt utformade för ett bekvämt och säkert grepp. Kika igenom vårt sortiment av elhyvlar och fräsmaskiner och beställ snabbt och smidigt online. Vi erbjuder mycket prisvärda produkter och du får också alltid 30 dagar öppet köp och returrätt. Är du på något sätt tveksam och har några frågor om verktygen du hittar här finns vår kundtjänst för att hjälpa dig. Välkommen att höra av dig innan du lägger din beställning.