• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Övervakningskamera

Det är på denna sida som du hittar Harald Nyborgs utbud inom videoövervakning. Vad behöver du? Kanske är videoövervakning utomhus vad du behöver innan du får sinnesro? Se ev mer om en modell som skickar dig en bild när rörelse upptäcks. Du hittar självklart även alternativ för inomhusbruk hos oss – vi har modellen som kommer snabbt online. Det kan dock vara så att en dummykamera räcker för dig? Vi har både inomhus- och utomhusversionen, med en blinkande LED som hjälper till att göra kameran effektiv. För det första drar ljuset uppmärksamheten till kamerans närvaro. För det andra får ljuset kameran att se verklig ut. Vilken av våra många modeller passar dina behov bäst?

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (2)
Färg
 • (3)
 • (1)
 • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

 1. Vilken övervakningskamera ska jag välja?
  När du väljer din övervakningskamera måste du ta ställning till om kameran ska användas inomhus eller utomhus. Om du vill spela in övervakning i mörker är det också avgörande att välja en kamera med infrarött ljus.
 2. Hur länge kan videoövervakning lagras?
  Använder du TV-övervakning i ditt hem måste du spara ditt videomaterial i 30 dagar, därefter ska det raderas. Om det finns särskilda skäl till att du vill behålla materialet under en längre tid kan det i vissa fall tillåtas.
 3. Var ska en övervakningskamera placeras?
  När du använder en övervakningskamera utomhus är det viktigt att en eventuell inbrottstjuv kan se kameran. Detta kan avskräcka en obehörig person och sätta stopp för inbrottet. En tumregel är också att placera videoövervakningskameran på en höjd av cirka 2,5 meter, pekande mot en eventuell uppfart. Du får bara bevaka din egen mark och alltså inte din grannes mark eller allmänna område.

Övervakningskameror för alla behov

Om du skulle vilja ha en videokamera installerad i ditt hem som kan användas med din mobiltelefon så har du kommit rätt. Vi förhandlar fram en enkel lösning när det kommer till kameror, som även kan kopplas till en smartphone, så att du alltid kan se allt som händer i hemmet på din telefon. Dessa kommer komplett med kablar. Dessutom kan de även användas i kombination med våra dörrklockor, så att du kan se vem som ringer. Du behöver bara tillhandahålla ett uttag eftersom de inte går på batterier.

Falsk videoövervakning

Det finns faktiskt många goda skäl att använda det som kallas falsk övervakning eller en dummykamera. Det gäller både privatpersoner och professionella. Om du driver ett företag betyder en falsk kamera att potentiella tjuvar kommer att missta dem för övervakning, trots att de är falska. Detta kan därmed minska risken för stöld. Detsamma gäller i den privata sektorn, där inbrottstjuvar är mindre benägna att ta sig in i ditt hem. De vill trots allt inte utsätta sig själva för onödiga risker, och kameran ser verklig ut. Dessutom är detta också en bra lösning, eftersom kameran inte är något annat än en dummy.