• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Säkerhet

Barn är nyfikna och vill gärna undersöka och utforska allt som kommer inom räckhåll. Och det är precis så det ska vara, men det är viktigt att barnen kan upptäcka alla intressanta saker i hemmet tryggt och säkert. Genom att barnsäkra alla rum kan ditt barn krypa och tulta omkring utan att du behöver vara orolig för att barnet ska trilla eller skada sig. Att barnsäkra ett rum är inte alls svårt och dyrt, i alla fall inte om du beställer säkerhetsprodukter här på Harald Nyborg. Vi erbjuder ett billigt och brett sortiment av olika produkter för en ökad barnsäkerhet. Här kan du bland annat hitta säkerhetsgrindar, klämskydd för dörrar, skydd till eluttag, hörselskydd för små barn samt skåp- och lådreglar. Alla produkter är enkla att använda och installera.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (2)
 • (7)
 • (3)
Färg
 • (11)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 12 av 12 totalt
Du har sett 12 av 12

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur barnsäkrar man ett hem?
  Om du vill skydda ditt barn från olyckor i hemmet, kan det vara en bra idé att överväga skyddsgrindar, hörnskydd, fönsterskydd och lås för lådor och skåp.
 2. Varför barnsäkra hemmet?
  Det kan vara en bra idé att säkra potentiellt farliga områden i hemmet, eftersom barn är naturligt nyfikna och spontana i sina rörelser. Således kan de skadas på skåp, dörrar, lådor och trappor, vilket kan undvikas med säkringar.

Låt barnet upptäcka världen 

Barnets upptäckarlust är viktig. Det är ju så barnet lär sig nya saker. De produkter för barns säkerhet som du hittar på Harald Nyborg är speciellt designande för att hålla ditt barn säker och skyddad när det är dags att gå på upptäcktsfärd. En grind sätter du till exempel enkelt upp framför trappan eller i en dörröppning. Små barn vill gärna krypa upp och ner för trappor eller kolla in badrummets och kökets alla lådor och skåp. En säkerhetsgrind hjälper dig att hålla koll så att barnet inte trillar eller kommer åt farliga saker. I köket kan du istället för en grind sätta fast spärrar på de lådor och skåp som barnet inte ska få tillgång till. Det kan också vara bra att sätta fast hörnskydd på köksbordet och soffbordet. Detta är särskilt viktigt när barnet börja resa sig upp för att ta sina första steg. Att stappla in i ett bordshörn är inte roligt! Sätt gärna också ett dörrstopp som skyddar små fingrar så att de inte kläms i dörren.

Tänk på att barn växer och utvecklas snabbt. Det gäller därför att vara förutseende och hela tiden ligga steget före det lilla barnet. Ett hem är fyllt med många farliga saker för ett litet barn och det är inte förrän barnet börjar krypa och gå som man som förälder blir riktigt medveten om det. Se därför till att beställa säkerhetsprodukter i god tid så att du kan låta din lilla äventyrare upptäcka världen utan att skada sig. 


Barnsäkra ditt hem med produkter från Harald Nyborg

Välkommen att handla smarta produkter som håller ditt barn trygg och säker. När du handlar här hos oss på Harald Nyborg får du 30 dagars öppet köp och returrätt. Du kan välja mellan flera olika betalningssätt, bland annat Klarna, faktura och direktbetalning. Om du har några frågor om säkerhetsprodukterna eller om din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!