• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Köp belysning hos Harald Nyborg

Hos oss på Harald Nyborg hittar du inomhusbelysning för alla hemmets rum, oavsett om du letar efter en lampa att hänga ovanför köksbordet, en ny sänglampa, en golvlampa eller något annat. Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till bra priser, allt från marknadens mest välkända tillverkare. Vår prisgaranti innebär dessutom att du får ett ännu lägre pris av oss om du hittar samma produkt billigare någon annanstans.

Läs mer
Produkter
Du har sett 4 av 4 totalt
Du har sett 4 av 4

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är en golvlampa?
    En golvlampa, eller stativlampa, är en lampa eller ljuskälla som placeras på golvet. En golvlampa kan både ha en lampskärm eller annan typ av huvud, till exempel en stor glödlampa.
  2. Vilken golvlampa ska jag välja?
    Det finns ett hav av olika golvlampor och det kan därför vara svårt att välja rätt. Därför kan du utgå från rummet där lampan ska placeras för att ta reda på vilken storlek, stil och färg som passar in.

Hitta din nästa golvlampa här

När du ska inreda ditt hem med lampor och belysning ska du först fundera över allmänbelysningen. Allmänbelysning kan du få både med hjälp av snygga taklampor och med golvlampor som ger ett spritt ljus i rummet.

Här har vi samlat vårt stora urval av lampor i många olika typer, färger, material och utföranden. Se bland annat våra mysiga golvlampor med tygskärm eller våra enkla lampor med metallskärm. Vi erbjuder även golvlampor med flera lampskärmar i glas samt läslampor med justerbar höjd. Oavsett vilken stil av hem du har och vilka ljuspreferenser du har kan du vara säker på att hitta en lampa som passar in i ditt hem genom att titta på vårt utbud på denna sida


Golvlampa för vardagsrummet

På Harald Nyborg säljer vi många olika lampor, till exempel en golvlampa. Golvlampan är dock en särskilt snygg lampa för vardagsrummet. Det ger ett snyggt utseende till vardagsrummet och ger samtidigt det nödvändiga ljuset. Vill du ha en lugn kväll med en god bok kan du välja att släcka taklampan och tända golvlampan. Ja, det ger något alldeles speciellt till vardagsrummet att ha en snygg stående golvlampa. Placera den bredvid TV:n och låt det roliga börja. Du hittar dem också i många olika storlekar, färger och former, så att du kan hitta en som passar dina behov.