• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Skruvmejslar

Hitta skruvmejslar till låga priser hos oss! Vi säljer högkvalitativa skruvmejslar från märken som Stanley, Bahco, Beta, Mutsutomo, Were och Wiha. På den här sidan hittar du både klassiska stjärnskruvmejslar, mekaniska skruvmejslar, spärrskruvmejslar och elektronikskruvmejslar i många storlekar för olika typer av skruvar och olika ändamål. I sortimentet erbjuder vi även skruvmejselsatser med skruvmejselspår i många storlekar, så att du alltid har en skruvmejsel för den uppgift du behöver lösa. På Harald Nyborg säljer vi också ett brett urval av skruvdragare, slagskruvdragare, skruvdragarsatser och stolpsökare. Se vårt stora utbud nedan och hitta exakt den typ av skruvmejsel du letar efter.

Läs mer
Produkter
Du har sett 29 av 29 totalt
Du har sett 29 av 29

Alla hem och arbetsplatser behöver en skruvmejsel

När du till exempel ska skruva ihop möbler, skruva upp batterilocket på en leksaksbil eller hänga upp något på en gipsvägg behöver du en skruvmejsel. Det finns skruvmejslar för många olika användningsområden och därför finns också olika typer av skruvmejslar. En skruvmejsels dimension måste vara anpassad i storlek efter skruvhuvudet den ska skriva i eller ur. Om du använder fel skruvmejsel till en skruv är risken stor att skruvhuvudet blir förstört och sedan blir skruven om inte omöjlig så i alla fall väldigt svårt att få ut.

Du kan till exempel välja en skruvmejsel med en stjärna som används till att skruva i och ur skruvar med kryss- eller stjärnspår. En spårmejsel är anpassad för spårskruv. För att klara de flesta arbeten när en skruvmejsel behövs är det smart att satsa på flera skruvmejslar i olika dimensioner, några med rakt spår och några med kryss.

Skruvmejslar med utbytbara spetsar brukar kallas för bits. En bitsskruvmejsel är ett bra alternativ för dig som ofta skruvar i skruvar med olika skruvhuvuden. Med en bitsskruvmejsel får du flera skruvmejslar i ett verktyg! Kolla helt enkelt hur skruvhuvudet ser ut och välj sedan den bits som passar. Bitsen fästs magnetiskt i mejseln. Förvara sedan bitsen tillsammans med skruvmejseln så har du dem alltid nära till hands. En annan smart sak med en bitsskruvmejsel är att den sparar plats i verktygslådan. Du kan också välja att investera i en skruvmejselsats som innehåller olika skruvmejslar och täcker de flesta behov när du behöver skruva. En perfekt present till en kompis som precis ska flytta in i sin första lägenhet!


Köp billiga skruvmejslar i olika storlek med eller utan stjärna

När du behöver en eller flera nya skruvmejslar är det en god idé att börja här hos oss på Harald Nyborg. Här beställer du tryggt, snabbt och enkelt stora som små mejslar av hög kvalitet till bra priser. I vår webbutik får du en smidig överblick över sortimentet och med ett "klick" är köpet klart och du kan inom kort fortsätta med ditt projekt. Missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på vår hemsida och/eller i vårt nyhetsmejl, om du prenumererar på detta. Gör du det inte redan så passa på att skriver upp dig så missar du garanterat aldrig en bra deal!