• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Lim & värmepistoler

När du behöver ta bort intorkad målarfärg, forma plast, avfrosta vattenledningar eller kanske böja rör, så finns vi på Harald Nyborg till hands med produkterna för jobbet. Vi har ett komplett sortiment av varmluftspistoler i olika utföranden – från avancerade allroundmodeller till laddningsbara limpistoler. Oavsett om du behöver en värmepistol till verkstaden eller om du har ett dekorationsprojekt på gång, så hittar du vad söker här.

Läs mer
Produkter
Du har sett 7 av 7 totalt
Du har sett 7 av 7

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur varm blir en limpistol?
    Det finns limpistoler med lägre temperaturer där limmet smälter vid 110°C och limpistoler med högre temperaturer där limmet smälter vid 170°C.
  2. Hur mycket kostar en limpistol?
    Limpistoler finns i många varianter och kostar vanligtvis mellan 50-500 kr.
  3. Hur rengör man en limpistol?
    Om du vill ta bort lim från din limpistol kan du använda lite aceton på en ren trasa. Gnid tyget direkt på limmet, utan att röra magneten. Låt det sitta i 10 minuter och upprepa tills limmet är upplöst.

Limpistoler & flexibla värmepistoler – billigt hos Harald Nyborg

Vare sig du letar efter en varmluftspistol som går att både löda med och torka färg med, eller om du är på jakt efter en batteridriven pistol för smältlim, så erbjuder vi precis vad du behöver. Här finns värmepistoler som klarar de flesta jobb och som har en upp till 2,75 meter lång kabel för optimal arbetsfrihet. Och om du letar efter limstift till din limpistol så har vi självklart det också. Kika på vårt kvalitativa urval av elverktyg och tillbehör och håll ett öga på de redan billiga priserna!