Bajonettsågblad

Se vårt stora utbud av tigersågblad på den här sidan. Vi säljer tigersågblad till bra priser från välkända kvalitetsmärken, inklusive Mitsutomo, Viking och AEG. I sortimentet hittar du bajonettblad i många längder och storlekar för att passa olika tigersågar. Vi erbjuder även både fina och grova sågblad med olika tandavstånd för sågning av trä, metall, plast, tegel eller betong. Hos Harald Nyborg hittar du också olika tigersågbladssatser med flera sågblad för olika ändamål. Med en bladsats är du alltid säker på att kunna utföra skarpa och exakta skärarbeten i många olika material. Kolla in vårt urval på den här sidan för att hitta de bästa sågbladen för din tigersåg och dina behov.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (1)
  • (18)
GroupCode
  • (19)
  • (19)
  • (19)
  • (19)
  • (19)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 19 av 19 totalt
Du har sett 19 av 19

Bajonettsågblad i olika storlekar

Här hittar du ett stort sortiment av sågblad för bajonettsågar. Dessa kan köpas i olika längder, bredder och med olika antal tänder. Dessutom är det också möjligt att köpa set, där du får allt du behöver. Våra tigersågblad finns i storlekar som 150 mm, 235 mm och 250 mm. Det här är bara några av de många storlekar du hittar våra blad i. Gemensamt för dem alla är att de är lämpliga specifikt för bajonettsågar och säkert också kommer att passa dina. Då kan du komma igång med sågningen på ett mycket effektivare sätt än med en traditionell handsåg.

Köp bajonettsågblad i set

Om du dagligen ställs inför många olika uppgifter finns det goda skäl att bajonettsågar i satser. Detta gäller mest verktygstillbehör. Precis som med bits för skruvmejslar kan du köra blad för bajonettsågar i satser. Det är smart, eftersom du får allt du behöver. Men bajonett sågbladsset som kan användas på en dynamisk arbetsplats där du aldrig vet vad dagen kommer att föra med sig. Dessutom kan de naturligtvis också användas av privatpersoner, men kvaliteten på detta möjliggör särskilt praktisk användning för proffs.