• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Voljärnät

Kanske tänker du att undulaten skulle kunna behöva mer utrymme. Eller så vill du njuta av av många olika, färgglada och vackra fåglar hemma i din egen trädgård. Oroa dig inte – din dröm om en fågelbur är nära. Hos Harald Nyborg hittar du många olika voljärnät, så du kan få din bur precis som du vill ha den. Men vårt nät kan användas i flera andra sammanhang. Använd denna typ av nät kan användas för att skydda unga träd och växter eller för ventilationsöppningar och intag. Eller funderar du på att ge ditt barn ett husdjur? Ett voljärnät är då också smart att ha till hands – flera av våra nät kan användas till burar och inhägnader av mindre djur, till exempel hamstrar och kaniner.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 med 3 totalt
Du har sett 3 med 3

Voljärnätet för fåglar, ventilation med mera

När du letar efter ett voljärnät är det bara att ta en titt här sidan. Vi på Harald Nyborg erbjuder nät i olika längder och höjder samt olika maskstorlekar. Ska du t.ex. använda ett voljärnät där maskorna är 6 mm eller 13 mm? Och ska längden vara 5, 10 eller 25 m? Och hur är det med höjden – 60 cm, 90 cm eller något helt annat? Vi tror att vi kan erbjuda dig precis den modell som du letar efter, så att du snart kan komma igång med din smådjursbur, avskärmning av unga träd eller säkra ventilationsöppningarna – eller något av det andra, som vårt praktiska nät på sidan här kan användas för. Om du behöver ett mer permanent staket runt din trädgård, ta en titt på vårt kompositstaket.

Voljären till låga priser

Du är på god väg att hitta det voljärnät som kan föra dig närmare att färdigställa din smådjursbur. Och det kommer inte att dröja länge innan du kan börja bygga, tack vare vår snabba leverans. När du handlar hos oss är det inte långt från tanke till handling. Du kan också njuta av att göra en riktigt bra affär när du köper ditt voljärnät från Harald Nyborg. Du kan självklart även undersöka våra andra praktiska nät och hitta den modell som passar ditt projekt bäst.