Kopplingar & förgreningar

Vill du fylla på din verktygslåda med olika kopplingar och förgreningar till dina tryckluftsverktyg har du kommit helt rätt. Kopplingarna och förgreningar finns i många olika utföranden, och du kan till exempel behöva dem när du vill använda flera verktyg utan att behöva byta slangar mellan dem hela tiden. Att ha olika sorters kopplingar och förgreningar hemma gör helt enkelt arbetet enklare och smidigare. Här finns bland annat vanliga kopplingar och snabbkopplingar till lufttryck. Du hittar till exempel också en förgrening för lufttryck med två kopplingar, en t-förgrening som möjliggör att du kan ha flera verktyg inkopplade samtidigt och självklart nibblar av olika modeller och dimensioner. På Harald Nyborg handlar du snabbt och enkelt online – välkommen!

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
GroupCode
  • (10)
  • (10)
  • (10)
  • (10)
  • (10)
Tråd (tum)
  • (8)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 10 av 10 totalt
Du har sett 10 av 10

Jobba med lufttryck utan krångel

När du vill använda flera lufttrycksverktyg utan att behöva byta slangar är det alltså praktiskt att ha tryckluftskopplingar hemma. Det är viktigt att kopplingarna är tillverkade av god kvalitet och tål hög flödeskapacitet. Tryckluftskopplingar är enkla att manövrera och du kopplar snabbt och smidigt in dem i olika slangar. Tryckluftskopplingar och nibblar behöver du till olika tryckluftsverktyg, tryckluftsslangar och kompressorer. En nippel är en koppling som bland annat används inom hydraulik. Den kan vara gängad både utvändigt och invändigt i båda ändar och används för att skruva ihop två rör. En nippel är ofta behandlad för att få en hög hållbarhet och stå emot korrosion. Snabbkopplingar används oftast när man vill för att ta bort till exempel ett lufttrycksverktyg utan att behöva bryta luften. De kan alltså koppas på under tryck.


Självklart kan du också hitta ett brett sortiment av olika tryckluftsverktyg hos oss. Vi erbjuder bland annat en häftpistol, en mutterdragare och en spikpistol. Passa också på att fylla på förrådet med nya tryckluftsslangar! Tänk på att det är viktigt att kopplingen och slangen har samma storlek för att passa korrekt.Tryckluftskopplingar och nipplar online med snabb leverans

Här hos oss på Harald Nyborg hittar du allt från kopplingar med stängningsventil och lösa nibblar med in- och utvändiga gängor till t-förgreningar och y-kopplingar till lufttryck. Du kan också beställa pumpnipplar för montering på pumppistoler när du ska pumpa upp cykeldäcken eller en fotboll. Köp de kopplingar och förgreningar du behöver redan idag och få alla dina projekt hemma i garaget eller verkstaden fixade.


Harald Nyborg erbjuder högkvalitativa produkter till riktigt bra priser. Snabba leveranser är en självklarhet för oss – vi vet hur irriterande det är att vänta på något som man behöver direkt, helst igår. Vi erbjuder också flera olika betalningsalternativ. Du kan till exempel välja att betala med faktura eller med direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna. För att du ska kunna känna dig helt trygg och säker får du också 30 dagars öppet köp. Missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på hemsidan och/eller i vårt nyhetsmejl, om du prenumererar på detta. Om inte så passa på att skriver upp dig nu så missar du garanterat aldrig en bra deal!