• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Displaykablar och adaptrar

På denna sida hittar du Harald Nyborgs stora utbud av HDMI-kablar och adaptrar. Det är här du kan ta en närmare titt på HDMI-kabeln som möjliggör nätverksanslutning. Vi säljer även vinkelkabeln till de flesta nyare plattskärmar och DVD-spelare, precis som du hittar kabeln som överför bilden i full HD-format och ljudet i 100% digitalt surroundljud. Sortimentet innehåller även HDMI-vinkelkontakten och adaptern för att konvertera en HDMI-kontakt till en DVI-kontakt. När det kommer till adaptrar har du även möjlighet att ta en titt på varianten som kombinerar 2 HDMI-kablar. Kom också ihåg att vår leveranstid är väldigt kort – innan du vet ordet av kommer du att använda din nya kabel eller adapter.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
  • (14)
Färg
  • (9)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 24 av 24 totalt
Du har sett 24 av 24

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad kan man använda en HDMI-kabel till?
    HDMI-kablar är den senaste standarden för överföring av video, bilder och ljud. Den används därför för att överföra filmer, ljud och bilder från till exempel en spelkonsol, DVD-spelare eller liknande till en TV eller projektor. HDMI-kabel är helt klart den bästa lösningen för detta.
  2. Hur lång kan en HDMI-kabel vara?
    En HDMI-kabel kan vanligtvis vara upp till 10 meter lång. På Harald Nyborg säljer vi vanligtvis kablar från 1 meter till 10 meter, så du kan hitta en som passar dina behov. Vi har till och med en kabelsamlare så att du kan ansluta två HDMI-kablar. Det är lämpligt att köpa en som är lite längre än du tror att du kommer att behöva.

Kablar för TV, ljud och bild

På denna sida hittar du vårt stora urval av kablar som används till skärmar. Det är alltså kablarna som får själva bilden till skärmen. Så om du har en Blu-ray-spelare, spelkonsol eller dator måste du använda en kabel för att få upp bilden på en skärm. Om det är Blu-ray behöver du en HDMI-kabel för att få bilden från den till din platta skärm. Om det däremot är datorskärmen som måste ha en bild kan du använda många olika kablar, inklusive displayport eller till och med Pro HDMI. Dessa och de andra kablarna hittar du på denna sida till bra priser.

Displayport och HDMI-kablar

Några av de mest använda skärmkablarna är såklart displayport och HDMI-kablar som du såklart hittar här på sidan. Dessa passar dock inte alltid den elektroniska enheten du kan ha, och i så fall måste du använda adaptrar. Som tur är säljer vi många sorters adaptrar vilket gör att du kan få en bild på skärmen oavsett vilken dator eller DVD-spelare du har. Vill du däremot hellre ha en trådlös lösning ska du titta på våra prylar. Med dessa kan du trådlöst få bilder och video från telefonen till TV:n.