• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Kassaskåp och värdeskåp

Här hittar du ett brett urval av säkerhetsprodukter för att skydda dina värdesaker från stöld och brand. Här hittar du även reservdelar till kassaskåp och värdeskåp i kategorin.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
Färg
  • (1)
  • (4)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 11 med 11 totalt
Du har sett 11 med 11

FAQ – vanliga frågor

  1. Är ett kassaskåp brandsäkert?
    Ett kassaskåp kan ge ett visst skydd mot brand, men det beror på kvalitet och typ av kassaskåp. Ett kassaskåp designat för att skydda mot brand, är vanligtvis tjockare och har mer isolering än ett vanligt kassaskåp. Dessa kassaskåp är vanligtvis gjorda av material som stål, keramik eller cement, och tål höga temperaturer under en viss tid. Det är också viktigt att komma ihåg att ett kassaskåp inte kan garantera 100 % skydd mot brand. Bor du på en plats med hög brandrisk, eller om dina värdesaker är ovärderliga, kan det vara bra att överväga andra alternativ som t.ex. ett brandsäkert rum, ett värdeskåp och en försäkring för dina värdesaker.
  2. Vad är ett brandskåp?
    Brandskåp ger skydd mot extrema temperaturer under en brand och är utformade för att skydda skåpets innehåll även när det är extrem värme och lågor som omger skåpet. Brandskåp kan vara användbara för att förvara t.ex. handlingar som pass och testamente. De kan också användas för att skydda andra värdesaker som kontanter, smycken, elektronik eller andra föremål som kan skadas av brand. Det finns olika betyg som anger hur länge ett brandskåp tål brand, och vid vilken temperatur det säkert kan hålla sitt innehåll i. Det är viktigt att välja ett brandskåp som uppfyller dina specifika behov och krav vad gäller brandskydd.

Förvara dina värdesaker säkert i ett kassaskåp eller värdeskåp

Här i kategorin hittar du säkerhetsprodukter i olika modeller och storlekar som kan möta dina specifika behov. Våra kassaskåp har ett avancerat kodsystem där du kan skapa ditt eget personliga lösenord för att öppna kassaskåpet. Du har också möjlighet att fästa kassaskåpet i antingen golv eller tak, vilket ger extra säkerhet. Om du föredrar ett mer traditionellt tillvägagångssätt erbjuder vi värdeskåp med nyckellås. Dessa är idealiska för att förvara mindre värdesaker säkert och lättillgängligt. Om du behöver reservdelar till dina värdeskåp kan du även hitta dem här hos oss. Oavsett vad du behöver har vi olika modeller för att möta dina önskemål.