• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Hushållskemi

På den här sidan hittar du vårt stora utbud av hushållskemikalier som avloppsrengörare och hushållssprit. Oavsett om du letar efter hushållskemikalier för att ta bort fläckar, städa avlopp, avkalka vattenkokaren eller något helt annat så finns det gott om hjälp här på sajten. I urvalet hittar du allt från citronsyra och klorrengöring till salmiaksprit. Vi säljer bland annat aceton som är effektivt för att ta bort fläckar från nagellack, cellulosafärg och klistermärken. Se även våra olika syror för rengöring, bland annat vår saltsyra, ättiksyra och citronsyra som kan användas för att avkalka diskmaskiner, ta bort fläckar, rengöra koppar, avsyra murverk och mycket mer. Utforska vårt breda utbud på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur avkalkar man en vattenkokare, duschmunstycke och kaffebryggare?
    Ättiksyra är den mest effektiva produkten för att ta bort kalk från t ex en vattenkokare eller kaffemaskin. Följ proceduren och blandningsförhållandet på etiketten. Du kan också använda citronsyra för avkalkning, t ex i diskmaskinen.
  2. Hur rengör man ett igensatt avlopp och diskho?
    Avloppsrengörare gör det enkelt att rengöra ett igensatt avlopp eller diskho. Följ instruktionerna på produkten, och var medveten om att det är bättre att kontinuerligt underhålla avloppet med avloppsrengörare än att bara använda det när det har blivit stopp i avloppet. Du kan med fördel ta bort hår och smuts i vattenlåset innan du använder avloppsrengöringen.

Kemi och alkohol för rengöring, avkalkning och borttagning av fläckar

Oavsett om du behöver rengöra kylen, avkalka vattenkokaren eller något helt annat så finns det hjälp här. Vårt utbud av effektiva hushållskemikalier inkluderar aceton, avloppsrengörare, citronsyra, ättiksyra och mycket mer. Många av produkterna kan användas till flera saker. Bland annat kan du använda ättiksyran för att avkalka kaffemaskinen och vattenkokaren. Men du kanske behöver mineralsprit eller avmineraliserat vatten? Eller kaustiksoda? Oavsett vad du letar efter inom hushållskemi så är chansen stor att du har tur här i vårt stora och breda utbud. Titta närmare på produkter som hushållsprit, som t.ex. är effektivt att polera med och klorrengöringen, som bland annat används för rengöring och desinficering av kylskåp.

Hitta hushållskemikalier med snabb leverans här

Snart ska du avkalka kaffemaskinen eller rengöra avloppet i badrummet. Vår leverans är mycket snabb. När du köper hushållskemikalier från Harald Nyborg kan du också se fram emot att få dem till ett lågt pris. Om bara en liten stund kommer du att få hemmet att glänsa och inte kostar det mycket heller.