• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Grundning

Här hittar du vårt breda utbud inom grundmålning. Oavsett om du letar efter tomter för inomhusträ eller utomhusträ kan vi hjälpa dig. Du hittar även den vattenbaserade primern med många funktioner – använd den till exempel i samband med vidhäftning av tapeter, glasväv och liknande på mineraliska underlag. Och om dina väggar och tak har rester från nikotin eller vattenskador, misströsta inte – välj barriärprimern. När det gäller att grunda trä kan du välja bland annat grundolja för staket, trädgårdsmöbler och fönster - måla med pensel eller spraya som du vill. Det spelar ingen roll om träet är behandlat eller obehandlat. Detta var bara en liten presentation av några av våra produkter i kategorin primer.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (1)
  • (4)
  • (1)
Färg
  • (1)
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

Primers för utomhus- och inomhusträ

Om målning ska göras på trä är det nödvändigt att använda grundfärg först. Det gäller alla träslag, oavsett om de är behandlade eller inte. Grundolja och liknande produkter tränger in i träet och ger därefter god vidhäftning av färg. Detta ger ett jämnt resultat och färg som inte spricker. Vi har även glaspapper om du har en yta som behöver göras extra slät. Vi säljer trägrundfärg till mycket rimliga priser på denna sida, samt många olika storlekar. Behöver du använda mycket primer kan du köpa stora portioner och behöver du bara lite så är detta också ett alternativ. För själva målningsarbetet hittar du även maskeringstejp på denna sida.

Grundmålning av ytor

På Harald Nyborg säljer vi ett brett utbud av produkter för grundning, oavsett om det är för trä, metall eller något helt annat. Dessa används för att förbereda ytor innan målning. Dessutom kan det också vara vettigt att använda en primer innan tapetsering, eftersom det ger en jämnare yta. Dessutom gör det också att limmet håller bättre på ytan. Allt detta och mer finns att köpa här hos Harald Nyborg.