Växthustillbehör

För att växthuset ska fungera så bra som möjligt erbjuder vi en mängd olika tillbehör från bland annat Garanti, Vitavia och Adano. När något går sönder är det också bra att veta att det finns delar till ditt växthus som snabbt och enkelt går att beställa online.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Brand
 • (1)
 • (13)
 • (1)
InStock
 • (40)
Color
 • (16)
 • (2)
 • (1)
 • (8)
Onsale
 • (40)
Visa endast varor i lager
Produkter
Du har sett 36 av 40 total
Du har sett 36 av 40
Visa nästa 4 produkter

FAQ – vanliga frågor

 1. Vilka tillbehör behöver jag till mitt växthus?
  Det finns en rad olika typer av tillbehör som kan vara användbara att ha i ett växthus. Några av de vanligaste tillbehören inkluderar: Hyllor och ställ, som ger extra förvaringsutrymme för dina växter, jord, gödningsmedel och andra trädgårdsmaterial. En vattenkanna eller sprinklersystem kan vara till hjälp för att säkerställa att dina växter får rätt mängd vatten. Ytterligare belysning, som LED-lampor eller solenergilampor, kan hjälpa till att se till att dina växter får den mängd ljus de behöver – även i skuggiga områden. En liten fläkt eller fönsteröppnare kan hjälpa till att reglera temperatur och luftfuktighet i växthuset. Täckmaterial, som fågel- och insektsmattor eller fönsterfilmer, kan skydda dina växter från skadedjur och oönskat solljus. En bänk eller stol kan vara ett bekvämt sätt att njuta av ditt växthus. Det här är bara några av de många typer av tillbehör som finns för växthus. Det är viktigt att välja det tillbehör som bäst passar dina specifika behov och önskemål.
 2. Hur många grader ska det vara i ett växthus?
  Den optimala temperaturen i ett växthus beror på vilka växter du odlar och vilken tid på året. Generellt sett är en temperatur på runt 20-25°C optimal för många grödor, men vissa växter kan behöva en högre eller lägre temperatur. På sommaren kan temperaturen i ett växthus lätt stiga över 35°C, vilket kan vara skadligt för vissa växter. Det är därför viktigt att säkerställa tillräcklig ventilation i växthuset för att reglera temperaturen och förhindra överhettning. På vintern kan temperaturen i ett växthus sjunka under fryspunkten, vilket kan vara skadligt för många växter. Därför kan det bli nödvändigt att värma upp växthuset eller täcka plantorna med en värmare för att skydda dem från kylan. Det är viktigt att övervaka temperaturen i ditt växthus och justera den efter behov för att säkerställa att dina växter trivs och får de bästa växtförhållandena.

Få bättre förvaring, temperatur och ventilation av växthuset

Om du gillar att vara ute och påta och gräva i trädgården har du säkert funderat på om ett växthus skulle vara ett bra komplement till odlingsrabatterna. Kanske har du redan ett växthus? Hos oss på Harald Nyborg hittar du både stora och små växthus och vi erbjuder också smarta tillbehör och vissa reservdelar till ditt växthus. Du handlar snabbt och smidigt online med snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar.

Tillbehör till växthuset

Här finns bland annat en automatisk fönsteröppnare som hjälper till att reglera temperaturen i växthuset och som också kan sänka luftfuktigheten. Med en smart hygrometer kan du kontrollera och mäta luftfuktigheten och det reducerar i sin tur risken för mögelangrepp och svamptillväxt. Du hittar så klart även vanliga termometrar som mäter luftens temperatur och jordtermometrar som mäter temperatur i jorden. Jordtemperaturen är bra att ha koll på för att veta när det är dags att plantera ut känsliga växter. 

Till växthusglas kan du behöva glasclips och glashållare som används för att fästa glasen.

Här hittar du också klämmor till växthusglas, bultar, skruv, socklar, upphängningskrokar och hyllkonsoler. Ett skuggnät är också en smart investering. Den ger effektiv skugga och skyddar dina plantor från solens starka strålar och värme.

Prisvärda växthustillbehör till växthus online

Titta närmare i vår välsorterade webbutik och hitta allt du behöver till ditt växthus. Våra växthus kommer från Vitavia som är ett ledande varumärke för växthus, tillbehör och reservdelar. Med smarta tillbehör till växthuset kan du enkelt fixa, trixa, montera och ordna ett bra odlingsklimat och helt enkelt se till att dina plantor trivs riktigt bra och när plantorna trivs och frodas kan du njuta av växthuset fullt ut! På Harald Nyborg handlar du smidigt online. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser!