• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Bajonettsågar

På Harald Nyborg erbjuder vi bajonettsågar till bra priser. I urvalet hittar du bajonettsågar med blad i olika storlekar samt med olika skärdjup och slaglängder. Med våra bajonettsågar kan du såga med stor precision i trä, metall, betong, tegel och plast, varför de även lämpar sig för rivningsarbeten. Med en bajonettsåg från Harald Nyborg får du ett kraftfullt och hållbart verktyg som håller i många år och klarar de flesta uppgifter. Se utbudet på den här sidan eller besök oss i våra butiker för att hitta en bajonettsåg som passar dina behov.

Läs mer
Produkter
Du har sett 4 av 4 totalt
Du har sett 4 av 4

FAQ – vanliga frågor

  1. Hvad bruger man en bajonetsav til?
    En bajonetsav bruges til det grove savearbejde, og er specielt velegnet til fx nedrivningsopgaver og beskæring, hvor præcision ikke er en prioritet. Bajonetsaven anvender en frem- og tilbagegående bevægelse af en skærende klinge, hvilket giver den en savende effekt. Dette gør det muligt at skære gennem materialer som træ, jern, gasbeton, gipsplader og mursten.
  2. Hvilken bajonetsav skal jeg vælge?
    Valget af en bajonetsav afhænger af flere faktorer, herunder dine specifikke behov, budget, og hvor ofte du vil bruge værktøjet. Overvej hvilke typer opgaver du primært vil bruge bajonetsaven til. Skal du skære i træ, metal, mursten eller en kombination af materialer? Dette vil påvirke den type klinge og kraft, du har brug for. Bajonetsave fås både som ledningsmodeller og som batteridrevne (akku) modeller. Nogle bajonetsave har funktioner, der reducerer vibrationer og øger komforten under brug. Dette kan være vigtigt, især ved længerevarende opgaver.
  3. Kan man save i mursten med en bajonetsav?
    Ja, det er muligt at bruge en bajonetsav til at save i mursten, men det er en forudsætning at du benytter en klinge der er designet til at kunne skære i mursten.

Bajonettsågar av bästa kvalitet och pris

Det finns många saker som gäller när du köper en bajonettsåg. Den måste naturligtvis kunna göra sitt jobb och skära med stor precision. Dessutom kan de också användas för de flesta material som trä, betong med mera. Så om du behöver göra kakel till växthuset eller kapa ett ben från trädgårdsbordet är det ett självklart elverktyg – och vi säljer alla de bästa märkena. När du köper ett verktyg som bajonettsågar är det viktigt att köpa ett av god kvalitet. På så sätt kan du snabbt spara mycket pengar i längden, eftersom det kräver färre byten.