Trådduk och stängsel

Trådduk är otroligt praktiskt i många sammanhang. Använd den för att sätta upp och skärma av mot häckar, träd och mycket mer. Du kan också använda den som staket eller till ditt hönshus. Men trådnät – eller hönsnät, som det också kallas – är också din vän när du vill vara kreativ. Gör till exempel en fin dekoration till bordet med en bit hönsnät. En annan kreativ aktivitet är att göra figurer av hönsnät. Du kan till och med göra skulpturer till trädgården. Lägg dem i gräset eller i träden. Köp hönsnätet i både grön och galvaniserat från 50 cm till 90 cm och 180 cm hög, i längder från 10 till 25 meter. Har du frigående fåglar, katter eller liknande så säljer vi även en nät/staket som passar för det ändamålet.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (6)
Färg
 • (2)
GroupCode
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (5)
 • (1)
Material
 • (2)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

 1. Är vävt trådstängsel bra för får?
  Vävt trådstängsel är ett effektivt alternativ för att inhägna får. Dess robusta och tätvävda design gör det svårt för fåren att tränga igenom, klättra över eller fastna med huvudet och pälsen, vilket är vanliga problem med lösare stängseltyper. Denna typ av stängsel hjälper även till att skydda fåren från rovdjur. Det är viktigt att regelbundet underhålla stängslet för att säkerställa dess hållbarhet och effektivitet. Korrekt installation och underhåll av stängslet bidrar till en säker och skyddad miljö för fåren, vilket är avgörande för deras välbefinnande och säkerhet.
 2. Måste man ha elstängsel till får?
  Nej, det är inte ett måste att använda elstängsel för får, men det är en effektiv metod för att hålla fåren inom ett avgränsat område och skydda dem från rovdjur. Alternativ till elstängsel inkluderar traditionella stängsel av trä eller nät, samt naturliga barriärer.

Trådduk för en mängd olika ändamål

Hos Harald Nyborg hittar du allt inom staket och trådnät samt tråddukar. Även om den här typen av nät är en relativt enkel uppfinning, är den ändå väldigt praktisk. Använd nätet till allt från hönsgården du länge drömt om till avskärmning för häckar och liknande. Trådnät kan också användas för att stödja isolering, för att bara nämna en till av många möjliga användningsområden. Och nu när vi pratar om urval finns det såklart även flera olika varianter av det praktiska hönsnätet på denna sida. Du hittar inte bara hönsnät i olika höjder och längder – vi säljer även nät med olika maskstorlekar.

Köp din trådduk här

Om du letar efter trådnät har du kommit till rätt. Så om du vill spara pengar och samtidigt komma igång bra med ditt avskärmnings- eller stängselprojekt är du nära nu. Beställ ditt trådnät idag och se fram emot att du snart kan sätta upp ditt staket – snabb leverans!