Transporthjul

Transporthjul behöver du när du smidigt och enkelt ska förflytta till exempel möbler och verktyg eller när du ska transportera varor och lagerprodukter. Transporthjul och länkhjul kan till exempel monteras på bänkar, vagnar, maskiner, lådor och stolar. Det är alltid bra att ha en uppsättning extrahjul hemma om de gamla hjulen går sönder och du behöva göra ett snabbt hjulbyte. Perfekt den dagen då serveringsvagnen, kontorsstolen, arbetspallen, tvättvagnen eller verkstadsbordet i garaget behöver ett nytt hjul. Harald Nyborg har hjulen du behöver!Läs mer
Produkter
Du har sett 23 av 23 totalt
Du har sett 23 av 23

Transporthjul för enkla och smidiga transporter

Skona din rygg och förflytta tunga saker med hjälp av hjul istället för att bära dem. Här på Harald Nyborg finns ett brett sortiment av olika transporthjul. Det finns till exempel låsbara hjul, hjul med broms och vridbara hjul. Hjulen kommer i olika storlekar och utföranden. Behöver du trögrullande eller lättrullade hjul? Fasta eller vridbara hjul? Stora eller små? Transporthjulen är tillverkade av olika material och har därför lite olika egenskaper. I vissa sammanhang är det viktigt att hjulen är vridbara och låsbara medan andra situationer kräver att hjulen är tystgående eller extra skonsamma mot underlaget. Transporthjul tål även olika hög belastning så fundera igenom var de ska sitta och hur stor tyngd de ska klara av innan du lägger din beställning. Alla transporthjul och länkhjul som finns på Harald Nyborg är enkla att montera.

Möbelhjul till hem och arbetsplatser

Att sätta möbelhjul på möbler är ett smidigt sätt att snabbt och smidigt kunna förflytta en möbel. Det underlättar vid till exempel städning men också vid en ommöblering och passar både i privata hem och på arbetsplatser. Möbelhjul kan faktiskt sättas på de flesta möbler och det är ofta inga problem att montera hjulen på möblerna. Tänk bara på att hjulen ska klara belastningen. Är det en tung möbel kan det vara bra att vara två och hjälpas åt. Möbelhjul kan du till exempel sätta på en köksbänk. Ibland kan man behöva extra plats i köket och då kan det vara fiffigt att snabbt och enkelt kunna flytta undan köksbänken. Du kan också sätta hjul på en serveringsvagn, ett soffbord eller på förvaringslådorna under sängen. I vissa fall är det smidigt att välja vridbara hjul och i andra fall är det viktigt att du väljer hjul som kan låsas för god stabilitet.

Stort sortiment av transporthjul i olika storlekar och utföranden

Vilken typ av hjul letar du efter idag? Nya hjul till en möbel, kanske till ett bordsben eller ett bord? Eller kanske hjul till en vagn? Välkommen till Harald Nyborg när du vill köpa billiga hjul! Här handlar du smidigt och säkert online. Vi levererar dina nya transporthjul snabbt hem till dig och du har alltid 30 dagars öppet köp med returrätt. Om du har några frågor om transporthjul och länkhjul är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!