• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Regnkläder

Ett regnställ kan göra stor skillnad i många sammanhang. Det kan till exempel vara regnstället som avgör om cykelturen på väg till jobbet blir bra eller inte. Och en sak är själva resan – vem får en bra start på jobbet när kläderna är blöta? Som tur är hittar du på Harald Nyborg setet med regnjacka och regnbyxor. Jackan har både dragkedja och tryckknappsstängning, medan byxorna kännetecknas av sin resår i midjan och tryckknappsstängning vid ankeln. På den här sidan har du också möjlighet att kolla på ett paraply samt regnponchon med huva. Du hittar även skoöverdraget med kraftig sula, elastisk kant och dragkedja – allt för att förhindra att vatten och smuts kommer in i din sko.

Läs mer
Produkter
Du har sett 6 med 6 totalt
Du har sett 6 med 6

Regnkläder för män och kvinnor

Vi säljer ett stort urval av regnkläder oavsett om det är för män eller kvinnor. De är gjorda i en bra kvalitet som skyddar mot regnväder. Till skillnad från vanliga jackor och overaller, är de helt vattentäta. Det finns även andra plagg som är vattentäta, till exempel våra praktiska overaller, men även dessa är stora att ha på sig. Våra regnkläder är däremot tunna och lätta, vilket gör att de kan bäras över en skjorta och är inte irriterande att ha på sig. Så oavsett om du är man eller kvinna, så kan du hitta regnkläder i alla storlekar här på sidan.


Regnkläder till låga priser

Även om du vill ha bra regnkläder, måste de ändå vara av bra kvalitet, så de skyddar effektivt mot vatten. Lyckligtvis är det precis vad du hittar hos oss, nämligen regnkläder till låga priser som ändå är av god kvalitet. På så sätt kan du hålla dig torr i regnet, utan de stora kostnaderna. Du hittar dessa på den här sidan.