• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Borrmaskiner

På Harald Nyborg säljer vi borrmaskiner och borrsatser till några av de lägsta priserna på marknaden. Här hittar du högkvalitativt från bland annat Mitsutomo och Dewalt. Vi erbjuder borrar i alla storlekar och längder för många olika ändamål och för borrning i olika material. Se våra tegelborrar, träborrar och metallborrar samt våra borrar för betong- eller blindnitar. I sortimentet hittar du också ett antal praktiska borrsatser med borrar i olika storlekar. Vi erbjuder bland annat platta borruppsättningar,  metallborrsats, murverksborrsats, träborrsats, hammarborrsats och korkborrsats. Se vårt stora utbud på denna sida och klicka på produkterna för att läsa mer om de olika typerna av borrar och borrsatser.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (5)
  • (64)
  • (1)
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 36 med 83 totalt
Du har sett 36 med 83
Visa nästa 36 produkter

Borr till borrmaskiner

Naturligtvis, om du redan har en borr, kommer den här att behöva några borrar. I många fall behöver du till och med många olika borrar för att kunna använda din borr på rätt sätt. Lyckligtvis är det ganska enkelt att byta ut borrar, så du kan borra exakt det hål du vill ha. Du måste dock fortfarande ha rätt borrar liggande innan det är möjligt att byta ut. Lyckligtvis hittar du ett stort urval av borrar på den här sidan, där de kan köpas i många olika storlekar och Typer. De fästs enkelt på chucken och om du har mycket att välja mellan är det ett mycket praktiskt verktyg.

Stort urval av borrar för borrmaskiner

På den här sidan hittar du ett stort urval av borrar i många olika varianter. Exempel på detta är våra diamantborrar, metallborrar, borrhammarsatser och många andra. Det här är bara en handfull av de många typer av borrmaskiner som du hittar på den här sidan. Dessutom kan de köpas i många olika storlekar, så att du enkelt kan hitta precis rätt borr för ditt ändamål. Dessutom säljer vi självklart även bits som kan användas till din skruvdragare. Vår sektion med