Borrchuckar och tillbehör

På den här sidan hittar du ett brett urval av chuckar och chucknycklar. På Harald Nyborg säljer vi chuckar i bra kvalitet från bland annat Sonnenflex, Mitsutomo och Bosch. I urvalet hittar du chuckar i flera storlekar för olika borrar. Vi erbjuder även praktiska tillbehör till borrmaskinen. Se våra chucknycklar, böjbara axlar, vinkelfästen, gummiskivor och gummisvansskivor. Se vårt stora utbud på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 med 2 totalt
Du har sett 2 med 2

Stort urval av borrchuckar

På den här sidan hittar du vårt stora urval av tillbehör för elverktyg, och i det här fallet är det borrar. Här kan du snabbt upptäcka att du saknar saker som chuckar och tillbehör, som du lyckligtvis kan hitta här på sidan. Urvalet är stort, så du kan hitta exakt det du saknar. Här hittar du produkter som chucknycklar och chuckar från välkända varumärken. Majoriteten av våra chuckar är från Mitsutomo, som är ett extremt välkänt och erkänt varumärke. Oavsett om det är en skärlåda eller kofot finns det alltid sunt förnuft när det gäller att köpa verktyg från bra märken. Dessa garanterar alltid en god kvalitet och hållbarhet.


Hitta tillbehör till bra priser

Här hittar du produkter inom både chuckar och fästen. Utbudet är stort av båda, så om du behöver en av dessa är det här sajten för dig. Urvalet är faktiskt särskilt stort, eftersom vi förhandlar om många olika varianter. Här kan vi rekommendera ett vinkelborrfäste eller vinkelborrset. Det här är bara några exempel på de bilagor som du hittar på den här sidan. Behöver du däremot borrar till din borr finns det även här hos oss.