GPS-sändare

Om du gillar att ha kontroll kommer en GPS-spårare definitivt att vara produkten för dig. Som en bonus bestämmer du helt själv om det är din bil, din väska, dina verktyg eller kanske din uppsättning nycklar som du vill ha trackern på. Den passar kanske särskilt bra för dig som ofta glömmer var du har lagt dina saker, eller för dig som har en egen verkstad hemma. Med en GPS-spårare behöver du inte lägga dyrbar tid på att leta efter din utrustning, eftersom du alltid har en fullständig överblick över var saker finns.

Läs mer
Filtrera sökning
Visa endast varor som finns i lager
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur fungerar en GPS-spårare?
    En GPS-spårare är baserad på ett GPS-system kopplat till satelliter som kretsar på en höjd av 20 000 kilometer runt jorden. När GPS:en i din enhet behöver ta reda på var den är plockar den upp ett meddelande från satelliten som talar om var enheten är.
  2. Vad kan en GPS-spårare användas till?
    En gps-spårare kan användas för att spåra en enhet. Det kan vara en båt, bil, cykel eller något helt annat. En GPS-tracker kan även användas för att spåra ens rörelser i till exempel en klocka eller en mobiltelefon.

Gör vardagen enklare med en GPS-spårare

Det är alltid de mest hektiska dagarna som vi inte kan hitta de saker vi behöver. Till exempel på morgonen, när man har sovit för sig och nyckelknippet inte går att hitta. GPS-spåraren är exakt designad för vardagliga situationer för dessa, där du enkelt och snabbt kan spåra dig dit dina saker har gömts. Med hjälp av GPS-satelliter använder spåraren en serie signaler för att bestämma positionen för ditt objekt och skickar sedan denna plats direkt till dig. Om du reser mycket kan en GPS-spårare också vara en bra säkerhet att ha på din resväska på flygplatsen, så du behöver aldrig vara osäker på om resväskan är incheckad på rätt sätt.

Spara tid och kostnader med en GPS-spårare

Det råder ingen tvekan om att GPS-spåraren är en värdefull resurs, både när det gäller att spara tid, bekymmer och i vissa fall helt onödiga utgifter. Det kan till exempel vara att du har ett företag där dyra verktyg och maskiner skickas runt i landet. Här kan det vara skönt att alltid ha en fullständig överblick över var och när utrustningen används, så att du både slipper lägga tid på att ta reda på var utrustningen finns, och även undvika att utrustningen försvinner på resan, så att du har att köpa nytt. GPS-spåraren är därför en produkt som kan användas i många olika sammanhang och oavsett vilken bransch du arbetar i.