Arbetsbänkar

Det går inte att ha en verkstad utan att ha en stabil och flexibel arbetsbänk. När du har en bra yta att arbeta på blir nämligen projekten både roligare och enklare och du kan reparera, måla och bygga utan problem. Arbetsbänkar finns i flera olika utföranden. En del arbetsbänkar kan användas till en mängd olika arbeten, medan andra är specialiserade för en viss typ av arbete, till exempel för sågarbeten. Vissa arbetsbänkar är fasta medan andra är portabla. För att få en så ergonomisk arbetsvinkel som möjligt är det också bra om arbetsbänken är höj- och sänkbar. Välkommen att upptäcka bra och billiga arbetsbänkar hos Harald Nyborg!

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (4)
 • (1)
 • (2)
GroupCode
 • (7)
 • (7)
 • (7)
 • (7)
 • (7)
Material
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 7 av 7 totalt
Du har sett 7 av 7

Arbetsbänkar i olika utföranden

På Harald Nyborg kan du till exempel hitta en billig arbetsbänk som går att fälla ihop. Den passar utmärkt om du har ont om plats i garaget eller verkstaden, eller om du vill kunna arbeta på olika ställen. Du kan enkelt bära ut arbetsbänken utomhus till projekt på altanen eller i trädgården. Den är alltså enkel att både förvara och transportera. Du kan också satsa på en stationär arbetsbänk och få ett stabilt underlag för dina många olika projekt. Här kan du hitta en hållbar arbetsbänk som lever upp till dina förväntningar.

Hitta rätt verktyg vid rätt tillfälle

När du har hittat en arbetsbänk som passar dig kan det också vara smart att titta på olika förvaringslösningar till dina verktyg. En arbetsbänk med bästa verktygstavlan är till exempel en mycket bra kombination. Då har du alltid dina verktyg nära när du arbetar på din nya arbetsbänk. På verktygsväggen finns krokar, verktygshållare och förvaringslådor. En sortimentlådsats är också en praktisk förvaring till mindre verktyg och tillbehör som skruvar, spikar och brickor. Här hittar du också väggmonterade korgar, krokar och hålplattor i kraftigt stål. Ta del av vårt sortiment av förvaringslösningar för en välorganiserad arbetsplats. Genom att hålla ordning på saker och ting skapar du en mer harmonisk arbetsmiljö och det jobb du håller på med blir både enklare och roligare. Du slipper helt enkelt hålla på att leta efter dina redskap och verktyg hela tiden!

Beställ en arbetsbänk på Harald Nyborg

Vill du också få en praktisk och organiserad arbetsplats i garaget eller verkstaden? Med Harald Nyborgs utbud av arbetsbänkar för både ute och inne och med smarta upphängningslösningar får du en bra arbetsplats och ordning och reda på dina verktyg. Här finns arbetsbord, sortimentshyllor och upphängningsförvaring för verktyg till låga priser. Letar du efter fällbara bockar har du också kommit rätt. Vi ser till att du är redo för dina byggprojekt genom att erbjuda prisvärda produkter, ibland kan du till och med hitta en arbetsbänk på rea. Vi skickar din beställning med en snabb leverans och självklart får du också 30 dagars öppet köp.